Van het secretariaat

Beste Voleemers,

Wat lijkt het al weer lang geleden dat we met elkaar in het veld stonden. En nu doen we alles vanuit thuis. Ja, dat is anders dan anders, maar er zijn ook dingen die wel doorgaan. Zo hebben we op 8 oktober de digitale ALV gehad. Was je er niet bij? De notulen vind je hier.

Trainen zit er helaas nog even niet in. Het Huis van Eemnes is gesloten tot ten minste 9 februari. Daarna gaan we weer kijken wat er dan kan en mag binnen de gelden regels. Tot die tijd blijven jullie hopelijk een beetje fit vanuit huis. Er zijn genoeg tips te vinden online, zoals deze thuisoefeningen. Zelf wandel ik veel, zodat ik ook nog wat contacten hou met voleemers. Dus misschien een leuke tip: app je teamgenoten om een keer een gezellig dinsdagavondwandelingetje te maken – zo hou je toch een beetje contact met elkaar.

Verder ligt zeker niet alles stil bij Voleem, en lopen sommige dingen op de achtergrond gewoon door. Want ook volgend seizoen willen we natuurlijk met zijn allen fijn kunnen volleyballen. En dan zijn er natuurlijk wel ballen enzo nodig. Mark Küh heeft hier vele jaren fantastisch voor gezorgd, maar wil nu graag het spreekwoordelijke stokje overdragen. Misschien lijkt het jou ook leuk om mee te denken over nieuwe trainingsmaterialen en die ook te bestellen, etc? Als je interesse hebt, neem dan even contact op met Mark of secretaris@voleem.nl.

Blijf fit en hopelijk tot snel.

Sonja Fennis