Van de voorzitter

Beste Voleemers,

Allereerst wil ik jullie een fijn 2021 toewensen, een jaar waarin we weer kunnen volleyballen. In 2020 begonnen we het jaar met de opening van het Huis van Eemnes, spelen in onze nieuwe shirts gesponsord door Loods A27 en HeHa Slaapcomfort, de uitreiking van de eerste trofee voor de vrijwilliger van het jaar en het schoolvolleybaltoernooi. Maar in maart was het volleybalseizoen voorbij. Ook het nieuwe seizoen heeft nog weinig speeltijd gebracht: een korte periode van trainen en wedstrijden spelen. In december hebben we twee speelavonden georganiseerd met 4 spelers per baan. Helaas hebben we ook hieraan geen vervolg kunnen geven.

Wanneer we kunnen volleyballen is voorlopig nog onduidelijk. Als bestuur zijn we ons aan het voorbereiden op het moment dat spelen weer mogelijk wordt. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen zullen we een passende vorm van volleybal aanbieden.

In februari zullen we onze vrijwilligers, in een aangepaste vorm, in het zonnetje zetten. En wanneer het weer is toegestaan, zullen een aantal van onze trainers een VT2 cursus volgen. Omdat training een vak is en wij onze trainers de mogelijkheid willen bieden om verder te groeien als trainer

Ook jullie kunnen in deze periode meehelpen om Voleem actief te houden: organiseer een virtuele pub quiz, een digitale bingo of een ander leuke activiteit op afstand. Heb je een idee en ondersteuning nodig, neem contact met ons op. We willen je graag helpen om zo’n initiatief vorm te geven.

Blijf gezond en fit!

Vincent Perquin

(voorzitter)