Van de technische commissie

Beste doorzetters,

Wauw, wat was het lekker om weer even een balletje te mogen slaan. In oktober 2020 konden we in de zaal weer even onze energie kwijt. Met die gedachte dat we (hopelijk) in 2021 weer met een groep de zaal in kunnen, hou ik de moed er in.

Er is voor ons dus een zware taak weggelegd. Het is wat lastiger om de techniek en de conditie van de leden te bekijken. Normaal zitten we bij jullie wedstrijd en bij de trainingen op de tribune om alle vorderingen te bekijken, nu verstoppen we ons achter de kliko en liggen we voor je huis in de bosjes om te zien welke actie jullie allemaal ondernemen om top fit te blijven .

Maar alle gekheid op een stokje er komt zeker weer een nieuw seizoen aan! Wij als TC willen goed voorbereid zijn en dus zullen we graag van jullie horen wat jullie plannen, wensen en mogelijke tips voor een nieuw seizoen 21/22. We verwachten in de komende maand een vorm van enquête naar jullie te mailen om daarin jullie wensen  te inventariseren. Ook al weten we niet hoe de invulling van het seizoen er dan uitziet we willen jullie toch vragen om de enquête in te vullen en aan ons te retourneren. 

We wensen jullie heel veel energie en hou vol totdat we weer met z’n allen de zaal in kunnen!

Groet

De Technische Commissie