Uitnodiging ALV 8 oktober 2020

Beste Voleem leden, 
 
Hierbij nodigen we jullie (leden en ouders van onze jeugdleden) van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van Voleem. Deze vindt plaats op 8 oktober 2020 om 20:00 uur. 

De agenda van de ALV vinden jullie hier. De bijzondere gebeurtenissen van het afgelopen jaar zullen besproken worden aan de hand van de jaarverslagen. De volledige jaarverslagen en het nieuwe huishoudelijk reglement kunnen jullie hier alvast van te voren doorlezen. 

Het was een raar jaar vanwege de Corona. Natuurlijk zullen we tijdens de ALV daar wat extra aandacht voor hebben: wat dat betekent voor onze leden en voor de financiën voor de vereniging. Verder betekent dit ook dat je je dit jaar van te voren aan moet melden voor de ALV. Dat kan via secretaris@voleem.nl. We zorgen voor een passende locatie in Eemnes, maar omdat we nu nog niet exact weten welke COVID-19 maatregelen gelden op 8 oktober, bestaat ook de mogelijkheid dat we moeten uitwijken naar een digitale ALV. Daar zullen we jullie zo spoedig mogelijk over informeren.   
 
We kijken er naar uit jullie 8 oktober te zien. 

Het bestuur van Voleem.