Nieuw wedstrijdsecretariaat

Tessa Groot

Ik ga het dames gedeelte van het wedstrijdsecretariaat het dames gedeelte van Madelon overnemen en wil even wat over mijzelf vertellen.

Ik ben Tessa, 36 jaar, woon in Baarn en dit is mijn 4e seizoen bij Voleem, momenteel in Dames 3. Ik speel nu ongeveer 24 jaar volleybal, waarvan ruim 18 jaar in Baarn, waar ik ook geruime tijd actief ben geweest als wedstrijdsecretaris en scheidsrechters coördinator, en 2 jaar in Maartensdijk bij Salvo. Na 3 jaar bij Voleem spelen en af en toe een wedstrijd fluiten, vond ik dat ik wel wat voor de club kan gaan betekenen en ga kijken of het wedstrijdsecretariaat (weer) voor mij is weggelegd.

In het dagelijks leven werk ik bij Vestingh Paint & Craft in Bussum, ik geef hier oa. technisch advies over verf en kleuradvies. In mijn vrije tijd bak en kook ik graag, ga ik graag ergens wat eten of drinken en als er ergens een sjoelbak staat sjoel ik graag een rondje mee.

Ik wil iedereen een mooi, leuk en sportief volleybal seizoen wensen!

Groeten, Tessa

Tessa Groot

Chris Jungerling

Beste Volleybal fanaten,

Het is tijd voor een voorstelrondje. Ik ben Chris Jungerling en al sinds de mini’s lid van Voleem en opgeklommen tot Heren 3. Vandaag de dag ben ik 26 jaar en zet ik mijn spelverdeler carrière voort in mijn 20ste volleybaljaar.

Verder woon ik in Eemnes, ben ik afgestudeerd in klimaatwetenschappen, een doorgewinterde boekenlezer en gescout door Madelon Roskamp als een van haar plaatsvervangers. Samen met Tessa ga ik dit jaar aan de slag in wedstrijdsecretariaat voor wijzigingen rondom wedstrijden en de indeling van teams, zaalwacht en scheidsrechters.

Dus als je ons nodig hebt kun je mij altijd bereiken (al hoop ik niet té vaak).

Sportieve groeten,
Chris Jungerling

Chris Jungerling