Van de voorzitter

Beste Voleemers,

In de laatste Time Out was mijn slotzin “Maar mocht je het volleybal echt missen, je kunt ook virtueel volleyballen met je teamgenoten”. Dat hoeft gelukkig niet meer, we kunnen weer volleyballen.

Als bestuur willen we jullie bedanken voor jullie steun aan de vereniging tijdens de lockdown periode. Samen hebben we deze crisis doorstaan. En als beloning kunnen we nu gelukkig weer trainen en competitie spelen. Laten we deze kans met beide handen aangrijpen en ons die vooral niet laten afpakken. Ook dat moeten we samendoen, houd je aan het Corona-protocol. Maak je handen schoon voor het binnengaan van de zaal (bij de sanitizer paal), volg de looproutes en houd 1,5 meter afstand. Voor meer informatie, klik op de link Coronaprotocol Voleem.

Tijdens de wedstrijden nemen we, conform de eisen van de Nevobo, extra maatregelen. Vermijd drukte, gebruik mondkapjes om te reizen naar uitwedstrijden en maak elke set de banken schoon.

Veel van deze maatregelen brengen extra kosten voor de vereniging met zich mee. Dan is sponsoring van materialen zeer welkom. De Pedicure Company heeft ons 10 bussen met alcohol schoonmaakdoeken geschonken.

Daarom zullen we ook dit jaar meedoen aan de Rabobank Clubsupport Actie. Heb je een rekening bij Rabobank Amersfoort-Eemland, vanaf 5 oktober kun je je stem uitbrengen. Hoe meer stemmen (vraag je familie en vrienden), hoe meer geld we verdienen. Alvast een sneak preview, volg de Rabobank Clubsupport.

Als afsluiting van seizoen 2019-2020 wordt op donderdag 8 oktober 2020 vanaf 20.00 uur de Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden. De locatie wordt nog bekend gemaakt. Voorlopig zal het een fysieke bijeenkomst zijn, maar dat kan door ontwikkelingen rondom COVID altijd nog wijzigen in een digitale ALV. In ieder geval moet je je aanmelden om deel te nemen: mail naar secretaris@voleem.nl .

En tot slot, ik wens jullie veel speelplezier dit seizoen!

Vincent Perquin

(voorzitter)