Vernieuwde versie definitieve indeling 21/22

Hierbij de laatste definitieve teamindeling voor het seizoen 2021/2022. Helaas hebben wij als TC toch moeten besluiten om naar vier dames teams te gaan. In deze nieuwsbrief vind je de definitieve teamindeling.

Dames

Na de definitieve indeling van enkele weken geleden, is gebleken dat er enkele dames langdurig geblesseerd zijn, waardoor verschillende teams problemen krijgen om met een compleet team aan de start van de competitie te verschijnen. Om deze reden is besloten om toch met vier damesteams te starten. 

Heren

De indeling voor de heren is ongewijzigd.

Spreekuur

Naar aanleiding van de indeling zijn er soms vragen aan de TC. Wil je iets bespreken met de TC meld je via TC@voleem.nl en dan kijken we samen naar een passend moment om je vragen te beantwoorden.

Trainingstijden

Trainers gezocht!

Voor het nieuwe seizoen zijn we nog steeds naarstig op zoek naar extra trainers. Heb je interesse om een team training te geven neem dan even contact op met een van de TC-leden of via TC@voleem.nl. Voor aankomende (en bestaande) trainers is er de mogelijkheid om volgend seizoen een cursus te volgen om zo beter toegerust te zijn. We onderzoeken nog of er met zaalindeling mogelijkheden ontstaan om dames aan dames training te geven of om heren aan heren. Mocht je als dame wel een damesteam of als heer, wel een herenteam training willen geven, maar niet een team van het andere geslacht. Laat het ons dan ook weten!

Met vriendelijke groet,
De Technische Commissie