Definitieve teamindelingen 2021/2022

Dames

Na grondig overleg heeft de TC besloten om toch vijf dames teams. Hierbij hebben we enkele kleine wijzigingen verwerkt. Dit betekent dat wij aan alle dames in de derde klasse om in te vallen in de dames teams, daar waar nodig. We hebben twee dames uit D1 bereid gevonden om zich in de NeVoBo indeling in de derde klasse in te schrijven. Hierdoor is er aan het begin van het seizoen extra ruimte om in te vallen.

Helaas hebben we nog geen trainer voor D5. Dit betekent dat er op dit moment voor gekozen is dat D5 in de oneven weken met D3 meetraint en in de even weken met D4 meetraint. Start van het seizoen op 10-08-2021 is de trainer voor D4 en D5 Marco en start om 21:00.

Heren

De indeling voor de heren is ongewijzigd.

Spreekuur

Naar aanleiding van de indeling zijn er soms vragen aan de TC. Wil je iets bespreken met de TC meld je via TC@voleem.nl en dan kijken we samen naar een passend moment om je vragen te beantwoorden.

Trainingstijden

Trainers gezocht!

Voor het nieuwe seizoen zijn we nog steeds naarstig op zoek naar extra trainers. Heb je interesse om een team training te geven neem dan even contact op met een van de TC-leden of via TC@voleem.nl. Voor aankomende (en bestaande) trainers is er de mogelijkheid om volgend seizoen een cursus te volgen om zo beter toegerust te zijn. We onderzoeken nog of er met zaalindeling mogelijkheden ontstaan om dames aan dames training te geven of om heren aan heren. Mocht je als dame wel een damesteam of als heer, wel een herenteam training willen geven, maar niet een team van het andere geslacht. Laat het ons dan ook weten!

Met vriendelijke groet,
De Technische Commissie