Zomertrainingen

Beste leden,

We mogen weer binnen volleyballen! Vanaf 1 juli is binnensport, onder voorwaarden, weer toegestaan en daar zijn wij ontzettend blij mee. In deze mail informeren we jullie over de trainingstijden een aanvullende regels in de komende periode.

Vanaf 16 juli tot en met 13 augustus hebben we extra zaalhuur ter beschikking gesteld gekregen door het Huis van Eemnes. Dat leek ons een leuke mogelijkheid om, na zo’n lange periode van niet spelen, toch alvast weer gezellig met elkaar een beetje te kunnen ballen. De zaal is beschikbaar op donderdagavond van 19:00-22:00 volgens het schema in de bijlage bij de mail die je hebt ontvangen, waarbij er ruimte is voor vrije inloop (probeer aan te sluiten bij een passend niveau of je aan te passen aan je medespelers) en ruimte om met je team alvast te oefenen voor volgend seizoen.    

Voor onze veiligheid en het voldoen aan de geldende COVID-19 regels hebben we een Voleem COVID-19 protocol samengesteld. Dit protocol kun je lezen in de mail die op 11 juli is verzonden. Als je gaat spelen, accepteer je automatisch dit protocol. Volg het protocol en spreek elkaar aan op het naleven van het protocol. Veilig en gezond sporten staat centraal!

Heel veel volleybalplezier.

Mocht er nog vragen zijn, laat het ons weten via bestuur@voleem.nl.

Sportieve groet vanuit de TC en het bestuur.