Van het secretariaat

Het is een rare tijd vanwege de Corona, en natuurlijk spreek ik jullie liever gewoon op het veld of in het Huis van Eemnes onder het genot van een lekker (sport)drankje. Helaas gaat dat nu even niet, maar dat betekent niet dat er niets gebeurd. Vanuit het bestuur kijken we ook steeds naar wat er wel kan, zoals een digitale ALV of digitale teamacties. En als de maatregelen iets gaan versoepelen gaan we bijvoorbeeld weer samen met het Huis van Eemnes kijken naar mogelijkheden voor het geven van de trainingen.

Wat ik vooral jammer vind in deze periode is, dat er wel veel gebeurd, maar dat het nu minder zichtbaar is. Zo heeft H6 bijvoorbeeld ‘afscheid’ genomen van Voleem door een leuke wedstrijd te spelen tegen H5. Het team H6 was natuurlijk een fenomeen binnen Voleem, daarom zijn we ook erg blij dat de meeste leden gewoon bij de recreanten blijven spelen. Diezelfde avond is Jaap Luijf benoemd tot erelid van Voleem voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging en voor zijn bijdrage aan de officiële (statutaire) oprichting van de verenging.

Ook hebben we aan het begin van het seizoen weer nieuwe leden gekregen, bij de senioren, de recreanten en de jeugd. Allemaal welkom bij Voleem! We hopen dat jullie je, ondanks de rare tijd, snel thuis voelen bij onze vereniging.

Daarnaast blijven we op de achtergrond bezig dingen te verbeteren. Dat kan om kleine zaken gaan die bijvoorbeeld met Corona te maken hebben, maar ook om belangrijke zoals veiligheid. Bij de fietsenstalling zijn, mede op ons verzoek, eindelijk de lantaarnpalen geplaatst zodat we onze fietsen op een goede manier kunnen stallen. Als jullie ook nog ideeën voor verbeteringen hebben, laat het me weten via secretaris@voleem.nl.

Hopelijk zien we elkaar snel weer in het Huis van Eemnes.

Sonja Fennis

Secretaris

IMG_7577
2512f65f-ea80-4dda-9f7e-7bc536d11d1f