Corona maatregelen

Beste Voleem-leden,

Op dinsdag 2 november 2021 heeft de landelijke overheid nieuwe Corona maatregelen afgekondigd.

Deze maatregelen hebben grote gevolgen voor alle sportclubs en dus ook onze vereniging: alleen leden in bezit van een geldige CoronaCheck QR-code hebben toegang tot het Huis van Eemnes en sporthallen tijdens uitwedstrijden. Overigens gelden deze regels ook voor niet-spelende leden, coaches, scheidsrechters, spelers van uitspelende teams, ouders en supporters (publiek). De regels gelden vanaf 18 jaar.

Als bestuur hebben we besloten om voorlopig te blijven volleyballen in competitieverband en op de trainingsavonden. Het gevolg hiervan is echter dat leden die NIET in het bezit van een geldige CoronaCheck QR-code zijn, NIET meer mogen spelen in competitieverband en op de trainingsavonden. Dit besluit geldt vanaf 6 november 2021 en blijft van kracht tot de landelijke overheid deze Corona maatregel opheft.

In de komende dagen komt er meer duidelijkheid over de handhaving van deze maatregelen in het HvE en zullen we jullie informeren hoe, waar en wanneer controles op de CoronaCheck QR-code worden gedaan. Een geldige CoronaCheck QR-code kan worden verkregen bij volledige vaccinatie, herstel na corona (herstelbewijs) of via een geregistreerde coronatest (geen zelftest). Meer informatie vind je hier.

We begrijpen dat dit een vervelende maatregel is, maar zijn als vereniging verplicht de opgelegde maatregelen door de landelijke overheid op te volgen als we open willen blijven. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op via secretaris@voleem.nl.

Namens het bestuur,

Vincent Perquin

Sonja Fennis