Skip to content

Jeugd A B C

Wanneer je tussen de 12 en 18 jaar oud bent kun je komen volleyballen in een jeugdteam. Momenteel beschikt Voleem over drie jeugdteams: Meisjes B, Jongens B en Jongens C.

Trainingen

De trainingen voor de jeugd zijn op dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur in het Huis van Eemnes.

Een paar regels m.b.t. de trainingen:

  • Als je ziek bent of om andere reden niet kan komen trainen, app de trainers op dinsdag van de training voor 12.00 uur!!
  • Weet je ruim van te voren al dat je niet kan komen trainen of dat je een wedstrijd niet kan spelen, geef dat door aan de trainers op de training.

Competitie

De jeugd traint niet alleen maar speelt ook competitie! De thuiswedstrijden vinden plaats in het Huis van Eemnes op de zaterdagmiddag. De dag van een uitwedstrijd kan variëren en is afhankelijk van de wedstrijddag van het thuisspelend team. Voor een actueel overzicht van de competitie klik hier.

Wil je meer weten over volleyballen in een jeugdteam kom op dinsdagavond langs in het Huis van Eemnes of stuur een mailtje naar jeugd@voleem.nl. Ben je nieuwsgierig geworden, train gezellig een keer mee, je mag twee keer gratis meetrainen om te kijken of volleybal bij jou past!