Voleem om Trots op te zijn

Wat hebben we dit jaar toch een top seizoen gehad bij Voleem.

Ik heb, persoonlijk als coach van D1, samen met mijn dochter mee kunnen maken, hoe D1 glansrijk kampioen werd. Voor het eerst sinds jaren gaan ze weer in de 1ste klasse spelen.

Daarnaast H2, die met een super eindsprint ook kampioen werden en nu naar de 1ste klasse gaan. Hoe mooi is het om als super sub en Trotse vader, samen met mijn zoon kampioen te worden.

Dan met H3, mijn eigen team, nog PD mogen spelen, wat ook weer een top ervaring was. 's Ochtends in Benschop probeer je te promoveren en dan naar Weesp in een hurry om H1 daar met de PD te ondersteunen. Helaas was H3 niet sterk genoeg om te winnen en H1 ging na een zware strijd toch ten onder. Jammer, maar dit geeft ook weer de kans om weer iets nieuws op te bouwen.

Dan de kers op de taart. Voor mij is hier echt een droom in vervulling gegaan. Een beach volleybal toernooi in het centrum van Eemnes. Hoe mooi kan het zijn! Hier heeft een hele groep leden en vrijwilligers hard gewerkt om dit gerealiseerd te krijgen. We mogen er zeer Trots zijn, dat dit een top succes is geworden.

Hierbij mogen we niet vergeten dat er een lang beach verleden is bij Voleem, waar wij jaar in jaar uit bij Ton Rigter een mooi beach toernooi hebben gehad. Mijn gedachten gingen meteen uit naar mijn oude beach volleybal maat Louis Koopman. Met hem heb ik mooie toernooien mogen spelen en winnen. Ik denk, dat hij ook, met veel trots van boven heeft meegekeken hoe er in het centrum van Eemnes gebeached kon worden.

Ook op deze beach dag, vond ik super om te zien hoe een niet volleyballende ouder, van een van onze CMV jeugd leden, gewoon meewerkt in de bardienst en de gehele dag loopt te genieten van dit evenement. En mooi om te zien hoe de CMV jeugd mijn zoon gewoon weer staan aan te moedigen. Hoe Trots kan je weer zijn.

En raar maar waar, hoe mooi kan deze beach dag dan ook weer eindigen met, na 44 jaar, een Nederlandse overwinning van het Eurovisie Song festival, met een top lied van Duncan.

Ik kijk nu al weer uit naar de 2de editie van dit beach toernooi, maar eerst ga ik me waar weer opmaken voor het Voleem openings toernooi in het nieuwe seizoen. Helaas nog niet niet in het nieuwe HvE maar in onze vertrouwde Hilt.

Ik voel een zeer warme Trots dat ik deel mag uitmaken van zo'n vereniging.

Bij deze wil ik nogmaals de gehele organisatie zeer, zeer, zeer, .. zeer bedanken voor het feit, dat zij mijn droom tot werkelijkheid hebben gebracht.

De MudMasters