Voleem 50 jaar!

Onze volleybal vereniging bestaat dit jaar 50 jaar! Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Via onderstaande link kan je je inschrijven voor de verschillende festiviteiten. 

https://mailchi.mp/145f682236b0/voleem-bestaat-50-jaar

15 september 2018 - Jubileumtoernooi & receptie

De jubileumfestiviteiten beginnen op 15 september met een toernooi in de Hilt voor alle heren, dames en recreanten. We beginnen om 13.00 uur en eindigen om 19.00 uur. Voor het toernooi zijn verschillende verenigingen uit de regio uitgenodigd, we verwachten 27 teams in poules in te kunnen delen. Het wedstrijdschema zal op het toernooi zelf bekend worden gemaakt. Uiteraard verwachten wij van al onze leden dat zij vol enthousiasme deelnemen aan het toernooi!

Rond 18.00 uur zal de jubileumreceptie van start gaan voor oud-leden, ereleden en huidige leden. Nadat iedereen een welkomstdrankje namens Voleem aangeboden heeft gekregen zal het bestuur kort het woord nemen. Aansluitend zal ook burgemeester Roland van Benthem de microfoon ter hand nemen.

Tijdens het toernooi en de receptie is Joris Klaui aanwezig om prachtige foto's te maken.

22 september 2018 - Activiteitenmiddag Jeugd

Voor de jeugd organiseren wij op 22 september een volle activiteitenmiddag, met als afsluiter een heerlijke barbecue (met Ton als Chef Barbecue).

Het programma start om 13:00 bij Ton Rigter op Wakkerendijk 31 en ziet er daarna als volgt uit:

o 13:00-15:00 Poldercircuit
o 15:00-17:00 Graffiti-workshop
o 17:00-19:00 Barbecue

En: om het nog gezelliger te maken mag ieder jeugdlid 1 vriendje/vriendinnetje meenemen! Laat je even weten voor 2 september of je komt, en of je iemand meeneemt, via voleem50jaar@gmail.com? Aan deze activiteitenmiddag zijn geen kosten verbonden!

29 september 2018 - Jubileumfeest Voleem

Op 29 september sluiten wij de jubileumfestiviteiten af met een knallend Jubileumfeest op Wakkerendijk 31. Alle Voleem-leden (+ introducee, en 18+) zijn hier natuurlijk voor uitgenodigd.

Bereid je voor op glitter & glamour in de polder! De deuren van de Paardenstek, voor die avond omgetoverd tot een heuse nachtclub met een goud randje, zullen vanaf 20.30 open zijn. De rode loper is uitgerold en het welkomstcomite wacht je op met een speciale cocktail. Dresscode: Gold, Glitter & Glamour...

Om iedereen de gelegenheid te geven om bij het feest aanwezig te zijn, wordt Voleem dit weekend door de bond vrijgesteld van competitiewedstrijden!