Het heerlijke avondje is in aantocht.

Vergeet niet te SponsorKlikken en breng geld in de clubkas van Voleem

In de maand november is de opbrengst al Euro 57,38. Dit zijn bijdragen door veel kliks via Bol.com en Wehkamp. Daarnaast zijn bijdragen geregistreerd via Greetz, Hema, Mediamarkt, Staatsloterij, Superdry, Thuisbezorgd en Zandri.

Hartelijk dank hiervoor!

Hoe werkt gratis sponsoren? Als jij via onderstaande link iets koopt dan ontvangt Volleybalvereniging Voleem Eemnes geld van SponsorKliks. De link bevat nl. een code om Volleybalvereniging Voleem Eemnes te herkennen en jij betaalt hetzelfde als je direct naar de webwinkel gaat, vandaar "gratis sponsoren".

Bekijk alle winkels op de SponsorKliks-pagina van Volleybalvereniging Voleem Eemnes via:
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9433&so=ma

Voleem D1 - Gemini S D3

Na een week zonder wedstrijdverslag (onze excuses..), zijn we weer fris begonnen met de goede voornemens. Dus hierbij verslag van de wedstrijd tegen Gemini op zaterdag 1 december.

Voor sommige teamleden een belangrijke wedstrijd om te winnen vanwege een kort uitstapje naar Gemini. Gelukkig versterken ze sinds dit seizoen weer de gelederen van Voleem. Na een waarschuwing vooraf voor de midden van Gemini (nr 14) zijn we de wedstrijd begonnen. Al snel bleek dat met een goede service we veel punten konden pakken. De tegenstander had moeite om de bal te passen waardoor set 1 en 2 met overmacht naar ons gingen (25-8 en 25-16). In set 3 hadden we het even lastig door het blok van de midden waardoor we met 7-12 achter kwamen. Gelukkig heeft ook hier onze goede service weer geholpen waardoor we toch de set gepakt hebben. De laatste set was niet veel anders dan set 1 en 2 en dus ging de winst naar ons.

Onze koppositie is verder verstevigd en met 8 punten los van nummer 2 geeft dit een lekker gevoel voor de rest van het seizoen!

Tot volgende week!

Liefs, Dames 1

Sponsorkliks

Hoi Voleem leden,

Vanaf nu is het voor iedereen die Voleem een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen via de banner van Sponsorkliks die je op de site kan vinden naar www.voleem.nl

Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Voleem een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost dus niets extra.

Dus shop je straks online voor de feestdagen, vergeet dan niet eerst naar de website van Voleem te gaan! Deel dit vooral ook met vrienden, familie, kennissen, collega's etc. en laat hen met hun online aankopen ook een bijdrage leveren aan onze vereniging.

Alvast bedankt!!! 


Wedstrijd verslag D1

Vol enthousiasme begonnen we aan onze tweede thuiswedstrijd van het seizoen. Na het inspelen wisten wij dat we tegen een gevarieerd Unicornus DS2 opgingen.

De eerste set was even zoeken naar de gaten en zwakke plekken van de tegenstander maar werd uiteindelijk gewonnen met 25-23. Met dezelfde basis gingen wij de tweede set in. Het team was inmiddels goed op stoom gekomen en de tweede set werd dan ook gewonnen met 25-18. Met een verse midden en het overdonderende service geweld van Simone werd ook de derde set binnen gesleept.

Tot nu toe een interessante wedstrijd met veel lange rally's. De laatste set werd (mede dankzij het enthousiaste publiek) met een overdonderende 25-9 gewonnen.

Op naar de volgende wedstrijd, vrijdag 9 november in Amersfoort!

Liefs,
Dames 1

Ton Rigter benoemd tot erelid

Onder grote belangstelling is op de trainingsavond van 23 oktober 2018 Ton Rigter benoemd tot erelid van Volleybalvereniging Voleem.

Toekenning van het erelidmaatschap is iets bijzonders. Hiermee geven het bestuur en de leden blijk van hun waardering voor de bijzondere inzet en betrokkenheid van Ton bij Voleem.

Het plan voor de benoeming tot erelid is - na bekrachtiging in de ALV - goed geheim gehouden voor Ton, zodat hij dinsdagavond tot zijn grote verrassing niet voor een evaluatie van het jubileumtoernooi naar de Hilt kwam, maar in de bloemetjes gezet werd. Dank aan alle leden voor hun aanwezigheid!

Ton, van harte gefeliciteerd met je erelidmaatschap!

Voor een indruk van de feestelijke benoeming van Ton tot erelid; log in en ga naar de pagina Time-out.