Dames 1 tegen Forza

De wedstrijd begon met een hoop gejuich bij beide teams. Het beloofde een fanatieke wedstrijd te worden. En dat werd het zeker.

In de eerste set werd er hard gewerkt om punten binnen te halen. De score liep gelijk op maar na een paar mooie aanvallen en goede services haalden wij de eerste set binnen met 25-22. Het fanatisme uit de eerste set werd meegenomen naar de tweede en derde set. Deze zijn beide gewonnen (25-16 en 25-22). In deze sets bleven wij elkaar aanmoedigen en tips geven om zo tot een 3-0 overwinning te komen.

De vierde set liep net als de anderen, de score liep weer gelijk op maar toen kwam er een sterke service van de tegenpartij waardoor wij 8 punten achter stonden. Deze achterstand hebben wij nog weten in te halen maar de tegenpartij scoorde een aantal punten achter elkaar waardoor wij deze set verloren met 22-25.

Graag nog even een reminder voor volgende week 26 januari, dan spelen wij om 15:00 in sporthal de Bunt in Soest. Wij spelen tegen de nummer 2 en kunnen alle aanmoediging van het publiek gebruiken! Tot dan!

Liefs, Dames 1

Sponsor van Voleem

Binnen Voleem zijn wij druk aan de gang met het kijken naar de toekomst, daarom zijn er een aantal verenigingsleden actief bezig geweest met het opstellen van een sponsorplan. De commissieleden willen de rest van de vereniging graag betrekken bij dit proces, want SAMEN maak je een vereniging sterk.

Het doel is om meer structuur aan te brengen in de sponsoring die de verenging binnen krijgt, daarnaast willen wij een duidelijk beleid hebben zodat ook de sponsoren weten wat ze kunnen verwachten. Op deze manier hopen wij met de extra inkomsten het kwaliteitsniveau van de verenging te verbeteren en de relatie met onze sponsoren te verbeteren.

De commissie heeft de verschillende sponsoropties uitgewerkt zodat sponsoring voor iedereen die Voleem een warm hart toedraagt toegankelijk is. Weet je iemand die wij kunnen benaderen om ons te sponsoren, wil je zelf sponsoren of wil je verdere informatie kom dan bij ons langs. Een uitgebreider verslag van ons sponsorplan ligt klaar! Binnenkort zullen wij ook met het plan langs komen op de trainingen.

Vriendelijke groeten, Arjan van Eert, Martin Wallenburg en Marike Rigter

Voleem op Facebook

Wist je dat Voleem ook actief is op Facebook?

Volg onze openbare Facebook pagina van Voleem!
Hierbij de link (meteen even doen dus!): https://www.facebook.com/volleybalverenigingvoleem/

Roulatie schema Damestrainingen

Het roulatie schema voor de dames trainingen is opgesteld. Dinsdag 15 januari hebben dames 2 en 3 teamtraining op veld 2 en 3 in de hal van de Hilt en trainen dames 4 en 5 samen in de zaal van de Hilt.

Voor het totale schema voor de tweede helft van het seizoen 2018/2019 klik hier.

Voorinschrijving first row seats EK Mannen gestart!

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord: Het EK Mannen komt naar Nederland! Van 12 t/m 29 september organiseert ons land samen met Frankrijk, Belgie en Slovenie het EK. De Nederlandse speelsteden zijn Rotterdam (Ahoy), Amsterdam (Sporthallen Zuid) en Apeldoorn (Omnisport).

Wil je bovenop de actie zitten? Meld je dan aan om kans te maken op een plek op de eerste of tweede rij in Ahoy, Sporthallen Zuid of het Omnisport. Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen, kom je op een mailinglijst terecht. Vervolgens krijg je op 17 januari om 20.00 uur een e-mail waarin je een unieke ticketlink* vindt. Daarmee kun je first row tickets voor het EK bemachtigen. Voorinschrijven kan t/m 17 januari 17.00 uur.

Voorinschrijving First Row Tickets EK Mannen