Voleem jubileumfeest

Zaterdagavond, 29 september, was het zover. Als afsluiting van alle feestelijke activiteiten rond het 50-jarig jubileum van Voleem werd er een feest gegeven met als thema 'gold, glitter and glamour'.

Iedereen heeft zijn best gedaan en varianten van een gouden accent tot van top tot teen in het goud kwamen voorbij, heel erg leuk! Met Ton als gastheer op de Paardenstek was het zoals altijd fantastisch geregeld. Een mooi versierde feestzaal, een DJ en lekkere hapjes en drankjes verzorgd door een prima catering! Tot in de kleine uurtjes was het erg gezellig op de Wakkerendijk.

Hartelijk dank aan de Jubelcommissie en alle vrijwilligers die dit feest tot een succes hebben gemaakt!

Het Voleembord opgepimpt!

Tijdens de graffiti workshop bij de jeugdactiviteiten ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Voleem, hebben wij geprobeerd het Voleem bord op te pimpen. Dat lukte ons niet echt, maar Bram van 'jeleukstegraffiti.nl' lukte het wel. Hij houdt zich al 11 jaar met graffiti bezig, gaf een super leuke workshop en het resultaat van een nieuw Voleem bord was fantastisch!

Met dit nieuwe bord kunnen wij op Koningsdag weer voor de dag komen!

Voor meer foto's zie het foto album.

Jeugdactiviteiten 50 jarig jubileum

Op zaterdag 29 september 2018 was het zo ver! Voor de jeugd van Voleem en hun vriendjes en vriendinnetjes was een leuke middag vol sportieve en creatieve activiteiten georganiseerd.

De middag startte met een serie van spelletjes in de polder. We gingen bal gooien op het Voleem bord, zak lopen, badeendjes vangen, scoren met emmers, de bal hoog houden en natuurlijk - niet te vergeten - via smalle balkjes over de slootjes lopen om van het ene spel bij het andere te komen.

Na een pauze met limonade en chips was het tijd voor een grafitti workshop. Bram legde alles heel goed uit, liet zien hoe het werkte en daarna mochten wij aan de slag. Jong en oud deed mee en ontdekte dat het erg leuk was om zo creatief bezig te zijn!

De gezellige middag werd afgesloten met een BBQ waarna de kinderen moe maar voldaan naar huis gingen. (Voor foto's zie het fotoalbum.)

Dank aan de vrijwilligers van de jubelcommissie voor deze leuke middag!

Eemnesser Koeientrofee 2018

Ton van der Wardt (categorie Individueel) en scouting Maggy Lekeux (categorie Groepen) hebben de Koeien Trofee 2018 gewonnen.

Totaal zijn twaalftal groepen en individuen in het zonnetje gezet die door de Eemnesser bevolking, verenigingen en stichtingen voorgedragen zijn vanwege hun maatschappelijke prestatie of vanwege hun sportieve verdiensten in het afgelopen jaar.

Voor de pauze kregen allen die waren voorgedragen uit handen van burgemeester Roland van Benthem een oorkonde met kalfje uitgereikt voor hun bewezen verdiensten. In de categorie volwassenen individueel zijn: Ron Flink, Xander van Gastel, Ruud Ham, Jan Hilhorst, Marianne van der Kolk, Ewoud Kooi, Ben Makker, Mieke van Schaik, Jan Schouten en Ton van der Wardt voorgedragen. In de categorie groepen volwassen zijn dat basketbalteam M20 2017/2018 en scouting Maggy Lekeux.

Na de pauze werden de Eemnesser Koeien uitgereikt. Tot het laatst was het spannend wie in de prijzen zou vallen. Bij de individuen ging de keuze tussen Jan Hilhorst, Ton van der Wardt en Ruud Ham. Uiteindelijk won Ton van der Wardt de Eemnesser Koe en kregen Jan Hilhorst en Ruud Ham de zogenaamde Kunstkoe. Ook basketbalteam M20 2017/2018 ontving de Kunstkoe.

Bron: Laarder Courant de Bel

Vacatures

Wisseling van de wacht; ook in het bestuur. Marcel wil als penningmeester het stokje graag doorgeven, wie heeft belangstelling?

Daarnaast is er een vacature in het bestuur voor de vertegenwoordiger van de recreanten. Hierbij praat je mee in het bestuur over de belangen van de recreanten bij Voleem. Het bestuur komt ongeveer 6 x per jaar bij elkaar.

Voor informatie, neem contact op met een van de bestuursleden.

Voor meer vacatures, klik links in het menu en kijk of je iets voor Voleem kan doen!