Voleem bestaat volgend seizoen 50 jaar

Op 16 september 2018 bestaat Volleybal vereniging Voleem 50 jaar!

Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en het bestuur is verheugd te kunnen melden dat zich inmiddels 5 leden hebben aangemeld voor de Jubileum commissie. Hermien, Yvonne, Marlies, Joachim en Jasper nemen het initiatief een mooi feest te organiseren.

Wij wensen de Jubileumcommissie veel succes! 

Scheidsrechters bedankt!

Van zaterdag 7 t/m zondag 15 oktober 2017 was het de Week van de Scheidsrechter.

Ook bij Voleem zijn de scheidsrechters in het zonnetje gezet. Ons wedstrijdsecretariaat heeft alle scheidsrechters persoonlijk bedankt en een lekkere tractatie overhandigd.

De week van de scheidsrechter is bedoeld om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Toch zijn ze net zo belangrijk en onmisbaar als de andere deelnemers aan een wedstrijd.

In de Week van de Scheidsrechter krijgen de scheidsrechters een blijk van waardering.  

Wedstrijd heren 6 tegen heren 7

Op dinsdagavond 10 oktober was het spannend in de kleine zaal in de Hilt: heren 6 tegen heren 7 speelden een competitie wedstrijd. Geen van beide teams liet zich kennen, het was een springen, duiken, slim spelen en hard slaan van jewelste.

Dat heren 6 uiteindelijk gewonnen heeft, zet heren 7 alleen maar aan voor een sportieve revanche bij de volgende wedstrijd!

Kijk voor de foto's op de leden site.
Contributie inning 1e halfjaar seizoen 2017-2018

Beste Voleemers,

Afgelopen donderdag heeft de ALV plaatsgevonden. Dit betekent, dat ook de inning van de contributie weer gedaan zal worden. Voor diegene die opdracht hebben gegeven tot automatische incasso, zal de contributie omstreeks 27 oktober afgeschreven worden. Graag wil ik jullie vragen er voor te zorgen dat er dan voldoende saldo op de bankrekening staat.

Voor degenen die een factuur krijgen, zal de factuur in de week van 30 oktober verstrekt worden.

Als er nog vragen zijn, verneem ik deze graag.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Klooster
Penningmeester Voleem Eemnes
Roulatieschema voor het leveren van trainers

Beste leden,

Door een tekort aan trainers bij zowel de dames als de heren zijn wij als TC ook dit seizoen weer op zoek naar vrijwilligers. Elk team wilt graag getraind worden en daarom willen we voorkomen dat er teams zijn waar niemand voor de groep staat. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we gekozen voor het invoeren van een systeem waarbij elke week een herenteam verantwoordelijk wordt gehouden voor het leveren van een trainer voor de teamtraining van dames 3 of dames 4. Ook wordt elke week een damesteam verantwoordelijk gehouden voor het leveren van een trainster die Kees assisteert of vervangt (als hij een keer niet kan) bij het trainen van heren 5 en heren 6. Omdat de damesteams Kees assisteren zullen zij met Kees moeten overleggen wie de training maakt. Regel dit zelf!

Uiteraard hoef je het niet in je eentje te doen maar mag je ook met twee of drie training geven. Maak onderling uit wie van je team de training van die week gaat geven.

Op de site staat het roulatieschema dat tot aan de winterstop loopt. Indien nodig, wordt dit roulatieschema doorgetrokken naar de tweede helft van het seizoen. Kijk goed in dit schema wanneer jouw team een training moet verzorgen en bespreek wie dit gaat doen.

Op de site van Voleem zijn onder het kopje "Trainersinfo" verschillende links naar sites met trainingen en oefeningen te vinden. Op deze manier kan je een mooie training voorbereiden. Bij twijfel of voor tips: raadpleeg een van de trainers of tc-leden. Zij willen je vast en zeker helpen!

We hopen iedereen zo voldoende geinformeerd te hebben. Ook wensen we iedereen veel succes en plezier bij het voorbereiden en geven van de trainingen!

Met sportieve groet,

De TC

Klik hier voor het roulatieschema trainers