Beachvolleybal toernooi: een groot succes!

Een fantastische dag!

De dag begon met een veelbelovend zonnetje en gedurende de dag bleef het zo goed als droog en werd met veel plezier gevolleybald op het evenemententerrein aan de Wakkerendijk in Eemnes. Door deze prachtige locatie kreeg het toernooi veel bekijks en liepen veel Voleemers, oud Voleemers en iedereen die langs kwam, even naar binnen.

Het toernooi was professioneel opgezet rond 3 volleybalvelden waar van 11.00 uur tot 18.00 uur enthousiast werd gevolleybald. Aansluitend werd een BBQ opgezet, tafels en banken op het zand geplaatst en kon iedereen genieten van een heerlijke BBQ.

Veel enthousiaste volleyballers, onze sponsoren en een grote groep vrijwilligers hebben deze dag mogelijk gemaakt en hier een super beachvolleybal toernooi van gemaakt!

Met name dank aan Marike, Denise, Martin, Arjan en Kees die als beachcrew deze dag perfect hebben georganiseerd. Top gedaan!

Al met al een zeer geslaagde dag en zeer zeker voor herhaling vatbaar! Dank aan iedereen die aanwezig was en/of het mogelijk heeft gemaakt!

Kijk voor foto's van deze dag in het foto album op het leden deel van de website.

Eindtoernooi

Aan het einde van het seizoen 2018-2019 is er op de laatste trainingsavond - dinsdag 28 mei 2019 - een eindtoernooi waar de dames en heren recreanten en competitie spelende leden in mix teams een toernooi spelen.

Dit gezellige toernooi is altijd een leuke afsluiting van het seizoen. Wil je meedoen? Stuur een mail naar toernooi@voleem.nl!

Aanvang: 20.00 uur.

Vrienden van Voleem

De Sponsorcommissie is bezig met het oprichten van de vrienden van Voleem. Dit zijn mensen die Voleem een warm hart toedragen en een keer per jaar een bijdrage van 50 euro of 100 euro willen leveren aan activiteiten/materialen om de vereniging te ondersteunen. Denk hierbij aan activiteiten voor de cmv jeugd/recreanten en het aanschaffen van materialen om de trainingen nog uitdagender te maken.

De leden van deze vriendengroep zullen worden vermeld op de site (in overleg) en worden op de hoogte gehouden van de activiteiten rondom de vereniging. De vrienden van Voleem gaan met ingang van aankomend seizoen in; aan het begin van het seizoen zullen wij de vrienden van Voleem die zich hebben aangemeld op de hoogte stellen.

Er zijn al een aantal mensen die zichzelf hebben aangemeld (heel fijn); heb je jezelf nog niet opgegeven maar wil je dit wel of heb je hier vragen over, laat dit dan weten aan Arjan, Martin of Marike.

Bestel via Sponsorkliks op de Voleem website

Ben je nog op zoek naar een kado? Plaats je bestelling via de button Sponsorkliks in de rechterkolom op de Voleem website!

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Voleem. Voor jou een kleine moeite, voor Voleem directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Vleem een warm hart toedragen.

Beachvolleybal in Eemnes

Vandaag weer een stukje verder met het opbouwen van "de Beach". De tenten zijn geplaatst en de velden zijn uitgelegd zodat vrijdag het zand gestort kan worden. Achter de schermen gebeurt er ook een hoop, de laatste puntjes worden op de i gezet.

Wij benadrukken nogmaals dat wij dit mega project niet zouden kunnen opzetten zonder onze sponsoren en vrijwilligers. Sponsoren en vrijwilligers die deze eerste editie een warm hart toedragen, vertrouwen hebben in de organisatie en die wij enorm dankbaar zijn!

Onze hoofdsponsoren:

Gebr. van der Heijden, Van Doorn Verhuur, Partyverhuur De Wit en DIT is Drukwerk,

zie afbeelding voor onze overige sponsoren.