Lidmaatschap
Leden die hun lidmaatschap voor seizoen 2018/2019 op willen zeggen (of aangegeven hebben via het enqueteformulier dat zij dat zouden gaan doen) verzoeken wij voor 1 juni 2018 een email te sturen naar secretaris@voleem.nl. Bij voorbaat dank.
Uitslag draagvlakonderzoek Huis van Eemnes bekend

De uitslag van het draagvlakonderzoek naar nieuwbouw Huis van Eemnes is bekend. Een meerderheid van de deelnemers aan het draagvlakonderzoek met betrekking tot het Huis van Eemnes heeft zich uitgesproken voor het concept van het Huis van Eemnes, voor de locatie Noordersingel en voor het voortzetten van de ontwikkeling van het Huis van Eemnes aan de Noordersingel!

Meer info: https://dehilt.nl/nieuws/uitslag-draagvlakonderzoek-huis-van-eemnes-bekend/

Voleem doet mee met de Rabo Clubkas Campagne!

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amersfoort Eemland. De basisgedachte is dat leden van Rabobank Amersfoort Eemland bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Van 22 mei tot en met 11 juni kunnen leden van Rabobank Amersfoort Eemland hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/amersfoorteemland. In mei ontvangen alle leden van Rabobank Amersfoort Eemland een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaal te verdelen bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Ben jij lid van Rabobank Amersfoort Eemland? Breng dan je stem uit op onze club. Elke stem is geld waard! Zie voor meer informatie en voorwaarden www.rabobank.nl/amersfoorteemland.

Verkiezing vereniging van het jaar

Wil jij ook laten zien hoe gaaf onze vereniging is?

Stemmen kan t/m 20 mei 2018!

De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen: Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Ook mensen die hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging maken kans op prijzen!

Dus stem nu via: https://www.verenigingvanhetjaar.nl/volleybalvereniging-voleem.

Ter info: De nieuwe aantallen worden niet bijgewerkt op de website. Dat gebeurt pas bij de eindstand. Er kan nog tot en met zondagavond 23.59 u gestemd worden.

Voorlopige teamindelingen seizoen 2018-2019

Beste leden, 

Op het besloten deel van de website kunnen jullie bij de competitieinformatie de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2018-2019 vinden. Als jullie hierover vragen (of opmerkingen) hebben, dan kunnen jullie contact opnemen met de TC.