Voleem om Trots op te zijn

Wat hebben we dit jaar toch een top seizoen gehad bij Voleem.

Ik heb, persoonlijk als coach van D1, samen met mijn dochter mee kunnen maken, hoe D1 glansrijk kampioen werd. Voor het eerst sinds jaren gaan ze weer in de 1ste klasse spelen.

Daarnaast H2, die met een super eindsprint ook kampioen werden en nu naar de 1ste klasse gaan. Hoe mooi is het om als super sub en Trotse vader, samen met mijn zoon kampioen te worden.

Dan met H3, mijn eigen team, nog PD mogen spelen, wat ook weer een top ervaring was. 's Ochtends in Benschop probeer je te promoveren en dan naar Weesp in een hurry om H1 daar met de PD te ondersteunen. Helaas was H3 niet sterk genoeg om te winnen en H1 ging na een zware strijd toch ten onder. Jammer, maar dit geeft ook weer de kans om weer iets nieuws op te bouwen.

Dan de kers op de taart. Voor mij is hier echt een droom in vervulling gegaan. Een beach volleybal toernooi in het centrum van Eemnes. Hoe mooi kan het zijn! Hier heeft een hele groep leden en vrijwilligers hard gewerkt om dit gerealiseerd te krijgen. We mogen er zeer Trots zijn, dat dit een top succes is geworden.

Hierbij mogen we niet vergeten dat er een lang beach verleden is bij Voleem, waar wij jaar in jaar uit bij Ton Rigter een mooi beach toernooi hebben gehad. Mijn gedachten gingen meteen uit naar mijn oude beach volleybal maat Louis Koopman. Met hem heb ik mooie toernooien mogen spelen en winnen. Ik denk, dat hij ook, met veel trots van boven heeft meegekeken hoe er in het centrum van Eemnes gebeached kon worden.

Ook op deze beach dag, vond ik super om te zien hoe een niet volleyballende ouder, van een van onze CMV jeugd leden, gewoon meewerkt in de bardienst en de gehele dag loopt te genieten van dit evenement. En mooi om te zien hoe de CMV jeugd mijn zoon gewoon weer staan aan te moedigen. Hoe Trots kan je weer zijn.

En raar maar waar, hoe mooi kan deze beach dag dan ook weer eindigen met, na 44 jaar, een Nederlandse overwinning van het Eurovisie Song festival, met een top lied van Duncan.

Ik kijk nu al weer uit naar de 2de editie van dit beach toernooi, maar eerst ga ik me waar weer opmaken voor het Voleem openings toernooi in het nieuwe seizoen. Helaas nog niet niet in het nieuwe HvE maar in onze vertrouwde Hilt.

Ik voel een zeer warme Trots dat ik deel mag uitmaken van zo'n vereniging.

Bij deze wil ik nogmaals de gehele organisatie zeer, zeer, zeer, .. zeer bedanken voor het feit, dat zij mijn droom tot werkelijkheid hebben gebracht.

De MudMasters

Beachvolleybal toernooi: een groot succes!

Een fantastische dag!

De dag begon met een veelbelovend zonnetje en gedurende de dag bleef het zo goed als droog en werd met veel plezier gevolleybald op het evenemententerrein aan de Wakkerendijk in Eemnes. Door deze prachtige locatie kreeg het toernooi veel bekijks en liepen veel Voleemers, oud Voleemers en iedereen die langs kwam, even naar binnen.

Het toernooi was professioneel opgezet rond 3 volleybalvelden waar van 11.00 uur tot 18.00 uur enthousiast werd gevolleybald. Aansluitend werd een BBQ opgezet, tafels en banken op het zand geplaatst en kon iedereen genieten van een heerlijke BBQ.

Veel enthousiaste volleyballers, onze sponsoren en een grote groep vrijwilligers hebben deze dag mogelijk gemaakt en hier een super beachvolleybal toernooi van gemaakt!

Met name dank aan Marike, Denise, Martin, Arjan en Kees die als beachcrew deze dag perfect hebben georganiseerd. Top gedaan!

Al met al een zeer geslaagde dag en zeer zeker voor herhaling vatbaar! Dank aan iedereen die aanwezig was en/of het mogelijk heeft gemaakt!

Kijk voor foto's van deze dag in het foto album op het leden deel van de website.

Eindtoernooi

Aan het einde van het seizoen 2018-2019 is er op de laatste trainingsavond - dinsdag 28 mei 2019 - een eindtoernooi waar de dames en heren recreanten en competitie spelende leden in mix teams een toernooi spelen.

Dit gezellige toernooi is altijd een leuke afsluiting van het seizoen. Wil je meedoen? Stuur een mail naar toernooi@voleem.nl!

Aanvang: 20.00 uur.

Vrienden van Voleem

De Sponsorcommissie is bezig met het oprichten van de vrienden van Voleem. Dit zijn mensen die Voleem een warm hart toedragen en een keer per jaar een bijdrage van 50 euro of 100 euro willen leveren aan activiteiten/materialen om de vereniging te ondersteunen. Denk hierbij aan activiteiten voor de cmv jeugd/recreanten en het aanschaffen van materialen om de trainingen nog uitdagender te maken.

De leden van deze vriendengroep zullen worden vermeld op de site (in overleg) en worden op de hoogte gehouden van de activiteiten rondom de vereniging. De vrienden van Voleem gaan met ingang van aankomend seizoen in; aan het begin van het seizoen zullen wij de vrienden van Voleem die zich hebben aangemeld op de hoogte stellen.

Er zijn al een aantal mensen die zichzelf hebben aangemeld (heel fijn); heb je jezelf nog niet opgegeven maar wil je dit wel of heb je hier vragen over, laat dit dan weten aan Arjan, Martin of Marike.

Bestel via Sponsorkliks op de Voleem website

Ben je nog op zoek naar een kado? Plaats je bestelling via de button Sponsorkliks in de rechterkolom op de Voleem website!

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Voleem. Voor jou een kleine moeite, voor Voleem directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Vleem een warm hart toedragen.