Week van de Scheidsrechter 2019

De week van de Scheidsrechter is bedoeld om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Toch zijn ze net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd. In de maand oktober vindt, sportbreed, de Week van de Scheidsrechter plaats.

Ook de scheidsrechters van Voleem krijgen deze week een blijk van waardering!

Zaalwacht en tellen

De indeling voor zaalwacht en tellers voor september t/m december 2019 is bekend en staat op de pagina 'competitie informatie' in het ledendeel van onze website.

Data voor de CMV toernooien zijn bekend!

Met ingang van 28 september gaat de CMV jeugd wedstrijden spelen, afwisselend in sporthal Aetsveld in Weesp en sporthal Stedenwijk in Almere. Het schema is bekend, kijk voor alle data op de CMV pagina toernooien.

Op 28 september speelt de CMV jeugd in sporthal Aetsveld in Weesp, klik hier voor het speelschema.

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering is op 10 oktober 2019 en zal plaatsvinden in De Tuinzaal in De Hilt. Aanvangstijd: 20.00 uur. Alle leden zijn van harte welkom!

Kijk op de ALV pagina van de ledensite voor de agenda en jaarverslagen.

D1 genomineerd voor de Eemnesser Koeientrofee 2019

Op vrijdagavond 20 september 2019 was het zo ver.

Vol spanning wacht de afvaardiging van Voleem Dames 1 op de voordrachten in de categorie groepen voor de Eemnesser Koeien Trofee.

Samen met de K.P.J. Zeskamp organisatie stonden zij als genomineerden op het toneel. Een mooie prestatie!

Het Zeskamp team heeft uiteindelijk gewonnen; gefeliciteerd!