Strandfeest aan de Vaart

Voleem in het nieuws: Laarder Courant de Bel van woensdag 27 maart 2019

Volleybalvereniging Voleem komt dit jaar met de eerste editie van het beachvolleybaltoernooi op het evenemententerrein aan de Wakkerendijk in Eemnes. Het evenement staat gepland op zaterdag 18 mei.

Aanmelden voor dit toernooi en de BBQ kan via beachvolleybalvoleem@gmail.com (vermeld naam, aantal personen en teamnaam). Aanmelden kan tot 10 mei.

Dames 1 kampioen seizoen 2018/2019

Op zaterdagmiddag 30 maart was de beslissende wedstrijd van Dames 1 tegen Salvo voor het behalen van het kampioenschap.

Bij de eerste set hielden de dames de spanning er nog even in door Salvo op voorsprong te laten komen, maar al snel herpakten zij zich en met grote inzet, rollen en duiken, werd de eerste set binnengehaald. Salvo probeerde nog wel punten te halen, maar door goede aanval en servicedruk, slimme ballen in het gat en achterveld werden de andere sets ook gewonnen en is Dames 1 kampioen 2e klasse seizoen 2018/2019.

Dames 1, trainer en coach: proficiat!

Op zaterdag 13 april speelt dit kampioensteam de laatste wedstrijd van dit seizoen in De Hilt en iedereen is uitgenodigd om dit feest te vieren.

De laatste loodjes

Voor alle competitiespelende teams loopt het seizoen ten einde. Met een prachtig resultaat voor Dames 1; zij zijn kampioen 2e klasse seizoen 2018/2019 geworden

Voor Heren 2 is het spannend. Met nog twee wedstrijden te gaan, maken zij nog kans op het kampioenschap. Voor Dames 4 en 5 is het een eindspurt om degradatie naar de 4e klasse te voorkomen. Kom deze drie teams aanmoedigen, zij kunnen jullie steun goed gebruiken!

Sponsorkliks

Vergeet niet via de Voleem site en de button Sponsorkliks op internet te bestellen! Van elke klik krijgt Voleem een bepaald percentage en vandaag is het eerste bedrag uitgekeerd.

Dit jaar zal de opbrengst van de Sponsorkliks gebruikt worden voor de organisatie van het eindfeest op 13 april a.s. Iedereen is van harte welkom op deze laatste wedstrijddag en het eindfeest van het seizoen 2018/2019.

De herinnering blijft

Bedroefd ontvingen wij het bericht dat Ingrid Hartman op donderdag 14 maart 2019 is overleden.

Als enthousiast lid bij de recreanten had zij veel plezier in het volleybalspel en ook aan het sociale aspect hechtte zij veel waarde. Wij zijn dankbaar dat Ingrid deel uitmaakte van onze volleybalvereniging.

Wij wensen Gerben, Nick, Daan en Wouter veel sterkte.

Bestuur en leden van Voleem