Beachvolleybal in Eemnes

Vandaag weer een stukje verder met het opbouwen van "de Beach". De tenten zijn geplaatst en de velden zijn uitgelegd zodat vrijdag het zand gestort kan worden. Achter de schermen gebeurt er ook een hoop, de laatste puntjes worden op de i gezet.

Wij benadrukken nogmaals dat wij dit mega project niet zouden kunnen opzetten zonder onze sponsoren en vrijwilligers. Sponsoren en vrijwilligers die deze eerste editie een warm hart toedragen, vertrouwen hebben in de organisatie en die wij enorm dankbaar zijn!

Onze hoofdsponsoren:

Gebr. van der Heijden, Van Doorn Verhuur, Partyverhuur De Wit en DIT is Drukwerk,

zie afbeelding voor onze overige sponsoren.

Beach volleybal toernooi met BBQ

Op zaterdag 18 mei a.s. organiseert Voleem een beachvolleybaltoernooi op het Evenemententerrein aan de Wakkerendijk in Eemnes. Er wordt gespeeld in teams van 2 en 4 spelers op 3 volleybalvelden. Inschrijven voor het beachvolleybal is niet meer mogelijk, maar gezellig komen kijken en aanmoedigen natuurlijk wel!

Na afloop van het beachvolleybaltoernooi is er om ca 18.30 uur een BBQ. Kosten: 17,50 euro per persoon. Inschrijven via beachvolleybalvoleem@gmail.com. Vermeld hierbij je naam, aantal personen en je telefoonnummer.

De opbouw is begonnen, vrijdag komt het zand. Tot zaterdag 18 mei!

Dames 1 en Heren 1 zoeken versterking

Dames 1 en Heren 1 zoeken versterking. Heb je interesse, kom gerust een keer meetrainen. Wij trainen tot eind mei op de dinsdagavond.

Neem van te voren contact op met Marike Rigter via marieke.rigter@hotmail.com.

Positietrainingen

Beste Voleemers,

Het seizoen loopt weer richting het einde. Voor de laatste trainingen hebben we Buddy (trainer h1 en d1) bereid gevonden positietrainingen te gaan verzorgen. Een ontzettend mooie gelegenheid voor iedereen om veel te leren!

Het gaat om positietrainingen voor de heren en om positietrainingen voor de dames. Wie wanneer traint is te vinden in het schema hieronder. Alle positietrainingen worden gegeven van 18:30 tot 19:30. Wil je meedoen met een of meerdere positietrainingen, ook als je niet op die positie speelt? Iedereen is van harte welkom! Mail even naar de tc (tc@voleem.nl) dat je mee wilt doen en vermeld om welke data het gaat. Attendeer teamgenoten ook op de mogelijkheid van de positietrainingen! Zo staat er elke week een mooie groep waar goed mee getraind kan worden.

Datum Positie
2 april Buitenaanvallers dames
9 april Buitenaanvallers heren
16 april Middenaanvallers dames
23 april Middenaanvallers heren
30 april Spelverdelers dames
7 mei Spelverdelers heren

Voor vragen en opmerkingen kun je altijd terecht bij een van de tc-leden.
Met sportieve groet, de tc

Win front row tickets voor de Volleyball Nations League!

Op 28, 29 en 30 mei spelen de Volleybaldames voor het eerst dit Oranjeseizoen in Nederland! Het team van bondscoach Jamie Morrison komt in actie tijdens de Volleyball Nations League in het Omnisport in Apeldoorn. Oranje zal het opnemen tegen Brazilie, Bulgarije en Polen.

Wil jij de Volleybaldames supporten vanaf de beste plekken in het Omnisport? Doe mee aan de quiz en test je kennis over de speelsters en de Volleyball Nations League. Je maakt kans op twee front row tickets voor 29 mei dus wie weet zit jij binnenkort vooraan in Apeldoorn!

Klik hier voor de quiz