Win front row tickets voor de Volleyball Nations League!

Op 28, 29 en 30 mei spelen de Volleybaldames voor het eerst dit Oranjeseizoen in Nederland! Het team van bondscoach Jamie Morrison komt in actie tijdens de Volleyball Nations League in het Omnisport in Apeldoorn. Oranje zal het opnemen tegen Brazilie, Bulgarije en Polen.

Wil jij de Volleybaldames supporten vanaf de beste plekken in het Omnisport? Doe mee aan de quiz en test je kennis over de speelsters en de Volleyball Nations League. Je maakt kans op twee front row tickets voor 29 mei dus wie weet zit jij binnenkort vooraan in Apeldoorn!

Klik hier voor de quiz

Open trainingsavond

Op dinsdag 7 mei organiseert Voleem een open trainingsavond. Op deze avond kan er aangesloten worden bij de verschillende teams van Voleem. We hebben de volgende trainingstijden:

Recreanten: 18.45 - 20.15 uur
Dames senioren: 20.00 - 21.30 uur
Heren senioren: 21.30 - 23.00 uur

Aanmelden kan via tc@voleem.nl of geef het door aan Bas, Arjan of Marike.

PD wedstrijden

Op zaterdag 20 april waren er PD wedstrijden in Weesp en Benschop voor Dames 3, Heren 1 en Heren 3.

Het is Dames 3 en Heren 3 niet gelukt via deze PD wedstrijden voldoende punten te halen, waardoor zij volgend seizoen een klasse hoger zouden kunnen spelen. Heren 1 heeft in Weesp een wedstrijd gewonnen en een verloren. Zij hebben het daarmee helaas niet gehaald om in de Promotieklasse te kunnen blijven spelen. Volgend jaar zien wij Heren 1 terug in de 1e klasse.

Heren 2 kampioen 2e klasse seizoen 2018-2019

Met een voorsprong van 5 punten op de nummer 2 van de poule zou 1 punt genoeg zijn om kampioen te worden. Een set winnen, maar dat moet nog wel even gebeuren.

Met de nodige spanning begon Heren 2 aan hun wedstrijd. Het was spannend, want Gemini had een sterk team en gaf geen punt kado. Maar de heren van Voleem gingen voor elke bal en, aangemoedigd door het publiek, wonnen zij de eerste set met 25-21! Zij waren kampioen!

In de tweede set verloor Heren 2 met 25-22 van Gemini, daarna viel de concentratie een beetje weg bij Voleem en Gemini kon de laatste sets binnenhalen. Toch goed gespeeld en het kampioensschap behaald! Van harte gefeliciteerd Heren 2!

D1 kampioensfeest

Na het behalen van het kampioensschap bij de wedstrijd tegen Salvo in Maartensdijk, wilde Dames 1 graag het kampioensfeest thuis in de Hilt spelen. Op zaterdag 13 april 2019 was het zo ver.

De wedstrijd was tegen PDK Huizen en dit team wilde ook graag winnen. Dus het werd een spannende wedstrijd! De eerste set sleepte Huizen in de wacht met 25-23, daarna pakten Voleem, Huizen en weer Voleem afwisselend een set. Het kwam dus op de laatste set aan. Beide teams bleven fanatiek spelen en uiteindelijk sloot Voleem Dames 1 de wedstrijd winnend af met 3-2.

Tijdens de wedstrijd was er volop publiek aanwezig dat voor de nodige aanmoedigingen zorgde. Een ook onze CMV jeugd maakte met toeters en een trommel het nodige kabaal op een speciale ere tribune naast het veld. Zij hebben goed hun best gedaan!