Dames 1: De eerste wedstrijd van 2019!

Na een welverdiende rustperiode begonnen we aan de tweede helft van de competitie, een uitwedstrijd bij Gemini in Hilversum.

Helaas was er wat verwarring over de zaal, dus stond de ene helft van het team in Kerkelanden en de andere in De Lieberg. Gelukkig hadden we tijd genoeg en kon iedereen zich in De Lieberg klaar maken voor de wedstrijd.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn; 0-4 gewonnen. De conclusie; er is voldoende servicekracht, maar passend en aanvallend is er nog ruimte voor verbetering. In de vierde set hebben we wel een mooie redding gezien door middel van een Pannenkoek. Voor ons de eerste van het seizoen en hopelijk niet de laatste. Aankomende training gaan we weer hard aan de bak om de passing en aanval weer op niveau 2018 te krijgen, zodat we de eerste thuiswedstrijd volgende week met beter spel kunnen winnen.

Graag vragen we alvast jullie aandacht voor 26 januari a.s. dan staat de uitwedstrijd op het programma tegen de nummer 2 in de competitie. Een spannende wedstrijd die wij graag zonder setverlies winnen. Daarom willen wij jullie vragen met ons mee te reizen naar Soest en ons te helpen met jullie aanmoedigingen. Noteer dus: 26 januari 15.00 uur!

Liefs Dames 1

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Een geslaagd kersttoernooi!

Op dinsdag avond 18 december 2017 heeft de toernooicommissie het traditionele Kersttoernooi georganiseerd.

In sets van 12 minuten werd met veel plezier gevolleybald, zodanig dat alle teams een keer tegen elkaar gespeeld hebben. In de pauze en na het toernooi konden we genieten van heerlijke oliebollen!

Na afloop van het toernooi was er een gezellige loterij. Er waren weer vele presentjes die verloot konden worden, dank voor alle inbreng! De opbrengst van de loterij bedroeg Euro 144; hartelijk dank aan alle aanwezigen voor het kopen van lootjes. Veel plezier met alles wat jullie gewonnen hebben.

Speciaal dank aan Kees en Gertjan van de toernooicommissie die deze gezellige avond mogelijk gemaakt hebben!

Kersttoernooi met loterij

Dinsdag 18 december wordt vanaf 20.00 het Kerst/oliebollen toernooi gehouden voor alle leden van Voleem. We spelen in mix teams, de winnaar kan eindeloze roem verwachten. Je kunt nog inschrijven!

We houden na afloop van de wedstrijden houden wij een loterij/ tombola. Wij vragen jullie overbodige Sinterklaas of Kerstkado's beschikbaar te stellen.

tot ziens,

Kees van Manen

Online kopen via Sponsorkliks van Voleem

Dank aan alle online kopers die Voleem een warm hart toedragen en via de sponsorklik button van de Voleem website hun inkopen gedaan hebben!

We zijn nu 4 weken live en er staat een mooi bedrag aan commissie klaar voor Voleem.

Het kost nu even tijd voor dit bedrag overgemaakt wordt op de bankrekening van Voleem, maar wij zijn nu al blij met deze extra inkomsten. Hartelijk dank en ga zo door!