Foto's Voleem 50 jaar

De foto's van alle activiteiten rond ons jubileum staan live in het besloten deel van de website. Het is erg leuk om alles terug te zien, hoeveel plezier we met ons allen hebben. Een waardevolle herinnering aan een leuke september maand!

Met dank aan de hele jubileumcommissie en alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen!

Heb je zelf ook foto's gemaakt die we op de site kunnen zetten? Stuur een mail naar webmaster@voleem.nl en als het er wat meer zijn, graag via we-transfer.

Veel kijkplezier!

Nog even nagenieten?

Wil je nog eens kijken naar alle leuke filmpjes die getoond zijn tijdens onze jubileum activiteiten?

Login in en klik op link op de Time-out pagina.
Veel plezier!

Uitwedstrijd tegen de Smashers

Bij het inspelen leek het vanaf de tribune een redelijk eenvoudige wedstrijd te worden. Maar niets was minder waar, de dames uit Laren konden goed meekomen en kwamen zelfs op voorsprong. Waren ze echt beter of moesten wij gewoon op gang komen. Tot 15-15 ging het gelijk op. Toen wisten we onszelf te herpakken en een sterke service serie van Anke en meer rust in het spel zorgde ervoor dat we uitliepen tot 15-23. Time-out aangevraagd door de Smashers, gevolgd door een lange ralley (die we wisten te winnen) en een hele strakke service van Anke bracht ons de winst in de eerste set 15-25.

De tweede set werd er begonnen met dezelfde basis en ook nu weer ging het gelijk op. De Smashers hadden heel veel en in ons spel ontbrak de rust. Dit keer lieten we het niet te lang gelijk op lopen en bij een stand van 8-8 was het de beurt van Marike om een mooie service serie neer te zetten. We liepen uit naar 8-15 en het verschil was gemaakt. Een goede spelverdeling en mooie aanvallen afgewisseld met slimme ballen zorgde ervoor dat de lading bij de Smashers onder druk bleef staan. Met een laatste lange ralley, die een afloop had die door niemand op de tribune werd begrepen, sleepte we het laatste punt binnen. Mocht iemand begrepen hebben waarom de scheidsrechter vloot en het laatste punt naar ons ging mag die het uitleggen aan de, toch grote hoeveelheid, supporters.

De derde set werd er begonnen met een wissel op het midden en de service van Simone. Nadat we twee punten voorkwamen zakte het een beetje in... werd dit een typische derde set???? Nee niets dus, na een klein dipje werd er weer even orde op zaken gesteld. Er werd gewerkt, goed gekeken en er was vertrouwen in een goede afloop. En dat vertrouwen bleek terecht. Het begon als een set waarin er hard gewerkt moest worden, maar eindige in een ogenschijnlijk makkelijke overwinning met 14-25. En daarmee was een gewonnen wedstrijd in ieder geval binnen.

Vierde set een andere diagonaal en weer volle bak er tegenaan. Er kon lekker vrijuit gebald worden en bij de Smashers leek het geloof een beetje weg. Maar het is pas afgelopen als het laatste punt binnen is..... halverwege dachten we, het gaat wel heel makkelijk. De Smashers maakte hier gebruik van en konden weer wat punten in lopen. De ruime voorsprong die we hadden (7 punten) liep langzaam maar zeker terug tot 1 punt. Toch weer een paar punten uitgelopen en weer wisten de dames uit Laren terug te komen tot 23-24. Laatste ralley, pingpongballen en een gelukje brachten ons toch het laatste punt en een 4-0 overwinning.

Wat op het oog een makkelijke overwinning lijkt heeft toch af en toe wat zweetdruppels gekost.

Zaterdag 3 november hebben we weer een thuiswedstrijd, dan tegen Unicornus!

Liefs,

Dames 1

ALV Voleem 2018

Beste allemaal, 

Op 18 oktober 2018 om 20:00 zal de jaarlijkse ALV van Voleem plaatsvinden. Dit keer op een nieuwe locatie, en wel Wijkcentrum de Bongerd op de Jonkheer Roëllaan 17 in Eemnes.  

De verschillende stukken zijn te vinden op het besloten deel van de website onder het kopje ALV. Mocht je problemen hebben met inloggen, stuur dan een mail naar secretaris@voleem.nl, dan stuur ik je de stukken op.

We rekenen op een goede opkomst en hopen jullie te zien op 18 oktober!

Het bestuur.  

Week van de scheidsrechter

Tijdens de week van de scheidsrechter danken wij de scheidsrechters voor hun enthousiaste inzet voor de vereniging. Met deze mok kunnen zij aantonen dat zij het altijd bij het rechte eind hebben. Verder zitten er ook wat lekkere muntjes in, want scheidsen is toch een fluitje van een cent! En van de bonnetjes kunnen zij een lekker fluitje halen (of wat anders natuurlijk). Nogmaals bedankt!

Gwyneth