Voor online bestellingen via de Sponsorklik button op de Voleem website

Voor vaderdag, een verjaardag of een leuk feestje een kado nodig? Shop online via de Sponsorklik button op de Voleem website.

Ook reizen levert zeer veel commissie op en is ook nog eens leuk om te doen. Als je bij Booking.com boekt ontvangt Volleybalvereniging Voleem Eemnes 4% van je boeking!

Eindtoernooi

Voor de recreanten, dames- en heren competitie spelende leden was er dinsdagavond 28 mei een eindtoernooi waar alle spelers in een willekeurige mix van teams vanaf 20.00 uur een gezellig toernooi speelden. Winnen was leuk, maar het met plezier volleyballen was belangrijker! En natuurlijk: tussendoor en na afloop gezellig wat drinken en kletsen. ;-)

Kees en Gertjan, hartelijk dank voor de organisatie van deze sportieve avond!

Laatste training CMV jeugd seizoen 2018-2019

De trainers van de CMV jeugd hebben van de laatste training weer een feestje gemaakt! De grote groep kinderen werd in drie groepen opgesplitst en Daphne, Tomas en Anika gaven ze een leuke variatie aan oefeningen. Na afloop heeft de CMV jeugd aan een lange tafel in de serre van de De Hilt lekkere frietjes gegeten!

De jeugd en ouders hebben ook de trainers in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet met leuke kadootjes! Hartelijk dank aan Jaimy, Tomas, Daphne, Emma en Francis voor het geven van de trainingen in het seizoen 2018-2019.

Login en kijk voor de foto's in het fotoalbum!

Voorlopige teamindelingen 2019-2020

Beste leden, 

De voorlopige teamindelingen staan online en kunnen jullie vinden op het besloten deel van de website bij de competitie info. Ook staan ze in de nieuwsbrief van 23 mei.

De indeling betreft een voorlopige indeling. Er kunnen voor aanvang van het seizoen nog wijzigingen plaatsvinden. De bijstaande posities geven de gedachten van de TC over de indeling weer. Ieder team is uiteraard vrij om, in onderling overleg, hiervan af te wijken. 

Als er iets is, laat het ons weten!

De TC 

Voleem om Trots op te zijn

Wat hebben we dit jaar toch een top seizoen gehad bij Voleem.

Ik heb, persoonlijk als coach van D1, samen met mijn dochter mee kunnen maken, hoe D1 glansrijk kampioen werd. Voor het eerst sinds jaren gaan ze weer in de 1ste klasse spelen.

Daarnaast H2, die met een super eindsprint ook kampioen werden en nu naar de 1ste klasse gaan. Hoe mooi is het om als super sub en Trotse vader, samen met mijn zoon kampioen te worden.

Dan met H3, mijn eigen team, nog PD mogen spelen, wat ook weer een top ervaring was. 's Ochtends in Benschop probeer je te promoveren en dan naar Weesp in een hurry om H1 daar met de PD te ondersteunen. Helaas was H3 niet sterk genoeg om te winnen en H1 ging na een zware strijd toch ten onder. Jammer, maar dit geeft ook weer de kans om weer iets nieuws op te bouwen.

Dan de kers op de taart. Voor mij is hier echt een droom in vervulling gegaan. Een beach volleybal toernooi in het centrum van Eemnes. Hoe mooi kan het zijn! Hier heeft een hele groep leden en vrijwilligers hard gewerkt om dit gerealiseerd te krijgen. We mogen er zeer Trots zijn, dat dit een top succes is geworden.

Hierbij mogen we niet vergeten dat er een lang beach verleden is bij Voleem, waar wij jaar in jaar uit bij Ton Rigter een mooi beach toernooi hebben gehad. Mijn gedachten gingen meteen uit naar mijn oude beach volleybal maat Louis Koopman. Met hem heb ik mooie toernooien mogen spelen en winnen. Ik denk, dat hij ook, met veel trots van boven heeft meegekeken hoe er in het centrum van Eemnes gebeached kon worden.

Ook op deze beach dag, vond ik super om te zien hoe een niet volleyballende ouder, van een van onze CMV jeugd leden, gewoon meewerkt in de bardienst en de gehele dag loopt te genieten van dit evenement. En mooi om te zien hoe de CMV jeugd mijn zoon gewoon weer staan aan te moedigen. Hoe Trots kan je weer zijn.

En raar maar waar, hoe mooi kan deze beach dag dan ook weer eindigen met, na 44 jaar, een Nederlandse overwinning van het Eurovisie Song festival, met een top lied van Duncan.

Ik kijk nu al weer uit naar de 2de editie van dit beach toernooi, maar eerst ga ik me waar weer opmaken voor het Voleem openings toernooi in het nieuwe seizoen. Helaas nog niet niet in het nieuwe HvE maar in onze vertrouwde Hilt.

Ik voel een zeer warme Trots dat ik deel mag uitmaken van zo'n vereniging.

Bij deze wil ik nogmaals de gehele organisatie zeer, zeer, zeer, .. zeer bedanken voor het feit, dat zij mijn droom tot werkelijkheid hebben gebracht.

De MudMasters