Roulatie schema Damestrainingen

Het roulatie schema voor de dames trainingen is opgesteld. Dinsdag 15 januari hebben dames 2 en 3 teamtraining op veld 2 en 3 in de hal van de Hilt en trainen dames 4 en 5 samen in de zaal van de Hilt.

Voor het totale schema voor de tweede helft van het seizoen 2018/2019 klik hier.

Voorinschrijving first row seats EK Mannen gestart!

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord: Het EK Mannen komt naar Nederland! Van 12 t/m 29 september organiseert ons land samen met Frankrijk, Belgie en Slovenie het EK. De Nederlandse speelsteden zijn Rotterdam (Ahoy), Amsterdam (Sporthallen Zuid) en Apeldoorn (Omnisport).

Wil je bovenop de actie zitten? Meld je dan aan om kans te maken op een plek op de eerste of tweede rij in Ahoy, Sporthallen Zuid of het Omnisport. Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen, kom je op een mailinglijst terecht. Vervolgens krijg je op 17 januari om 20.00 uur een e-mail waarin je een unieke ticketlink* vindt. Daarmee kun je first row tickets voor het EK bemachtigen. Voorinschrijven kan t/m 17 januari 17.00 uur.

Voorinschrijving First Row Tickets EK Mannen

Dames 1: De eerste wedstrijd van 2019!

Na een welverdiende rustperiode begonnen we aan de tweede helft van de competitie, een uitwedstrijd bij Gemini in Hilversum.

Helaas was er wat verwarring over de zaal, dus stond de ene helft van het team in Kerkelanden en de andere in De Lieberg. Gelukkig hadden we tijd genoeg en kon iedereen zich in De Lieberg klaar maken voor de wedstrijd.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn; 0-4 gewonnen. De conclusie; er is voldoende servicekracht, maar passend en aanvallend is er nog ruimte voor verbetering. In de vierde set hebben we wel een mooie redding gezien door middel van een Pannenkoek. Voor ons de eerste van het seizoen en hopelijk niet de laatste. Aankomende training gaan we weer hard aan de bak om de passing en aanval weer op niveau 2018 te krijgen, zodat we de eerste thuiswedstrijd volgende week met beter spel kunnen winnen.

Graag vragen we alvast jullie aandacht voor 26 januari a.s. dan staat de uitwedstrijd op het programma tegen de nummer 2 in de competitie. Een spannende wedstrijd die wij graag zonder setverlies winnen. Daarom willen wij jullie vragen met ons mee te reizen naar Soest en ons te helpen met jullie aanmoedigingen. Noteer dus: 26 januari 15.00 uur!

Liefs Dames 1

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Een geslaagd kersttoernooi!

Op dinsdag avond 18 december 2017 heeft de toernooicommissie het traditionele Kersttoernooi georganiseerd.

In sets van 12 minuten werd met veel plezier gevolleybald, zodanig dat alle teams een keer tegen elkaar gespeeld hebben. In de pauze en na het toernooi konden we genieten van heerlijke oliebollen!

Na afloop van het toernooi was er een gezellige loterij. Er waren weer vele presentjes die verloot konden worden, dank voor alle inbreng! De opbrengst van de loterij bedroeg Euro 144; hartelijk dank aan alle aanwezigen voor het kopen van lootjes. Veel plezier met alles wat jullie gewonnen hebben.

Speciaal dank aan Kees en Gertjan van de toernooicommissie die deze gezellige avond mogelijk gemaakt hebben!