Rabo Clubsupport

Maandag 14 oktober 2019 is de uitslag van de Rabo Clubsupport actie bekend gemaakt.
De opbrengst voor Voleem is euro 276,32 !!!

Dank aan alle Rabobank leden die hun stem hebben uitgebracht op Voleem!

Teamactie Voleem

Beste Voleemers,

afgelopen 18 oktober is tijdens de ALV het plan voor een teamactie gepresenteerd. Het doel van de teamactie is om zowel onderling te verbinden, als het uitdragen van de vereniging naar Eemnes en het enthousiast maken van nieuwe leden.

Wij vragen van ieder team om een activiteit te bedenken, waarmee voor het begin van het nieuwe seizoen Euro 100,- opgehaald wordt. Klik voor meer info en uitleg op de button "lees meer" hieronder.Spelregels teamactie

Doel:

Verbinden als team/vereniging/uitdragen van de vereniging naar Eemnes/eventueel enthousiast maken van nieuwe leden.

Proces:

Bedenk met je team een activiteit waarbij je minimaal Euro 100,- euro ophaalt. Elk jaar haal je per team dit bedrag op. Elk jaar kan/mag er dus een nieuwe activiteit bedacht worden of dezelfde activiteit. Het bedrag moet voor het begin van het nieuwe seizoen (augustus 2020) opgehaald zijn. Het bedrag mag natuurlijk altijd meer zijn dan Euro 100,-.

Voorbeelden: Darttoernooi, Zwarte Pieten, Taarten bakken, Toernooi organiseren, Autos wassen, Organiseren VolleybalClinic, Wijnproeverij etc.

Uitkopen:

Geen inspiratie/weinig tijd dan mag je jezelf als team ook uitkopen voor Euro 100,-.

Opbrengsten:

In samenwerking met het vrijwilligersteam kunnen de opbrengsten besteedt worden aan: verlagen contributie, inhuren trainers van buitenaf voor clinic, investeren in de jeugd, opleidingen voor eigen trainers, andere ideeen. De opbrengsten mogen gestort worden op de rekening van Voleem ( NL33.RABO. 031.59.52.032) onder vermelding van jullie team.

Contactpersonen:

Francis Kroeskamp en Marike Rigter coordineren deze acties. Belangrijk is dat je van te voren even meldt wat je met je team gaat doen, hoe je dit gaat promoten en wanneer je deze actie wil gaan houden. Voor verdere vragen neem even contact op met bovenstaande personen. frenceska@gmail.com en/of marike.rigter@hotmail.com.

Week van de Scheidsrechter 2019

De week van de Scheidsrechter is bedoeld om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Toch zijn ze net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd. In de maand oktober vindt, sportbreed, de Week van de Scheidsrechter plaats.

Ook de scheidsrechters van Voleem krijgen deze week een blijk van waardering!

Zaalwacht en tellen

De indeling voor zaalwacht en tellers voor september t/m december 2019 is bekend en staat op de pagina 'competitie informatie' in het ledendeel van onze website.

Data voor de CMV toernooien zijn bekend!

Met ingang van 28 september gaat de CMV jeugd wedstrijden spelen, afwisselend in sporthal Aetsveld in Weesp en sporthal Stedenwijk in Almere. Het schema is bekend, kijk voor alle data op de CMV pagina toernooien.

Op 28 september speelt de CMV jeugd in sporthal Aetsveld in Weesp, klik hier voor het speelschema.