Dames 1 gestart met 3-1 winst

De competitie is nog niet gestart maar als voorbereiding op de wedstrijden is dames 1 donderdagavond afgereisd naar Soest. Daar nam dames 1 het op tegen de dames van Sovoco.

De start van de wedstrijd was rommelig, wennen aan de nieuwe posities in het achterveld en wennen aan de nieuwe spelers. Aan de kant van Sovoco was er meer rust en werden er weinig fouten gemaakt. De eerste set werd daardoor gewonnen door Sovoco.

Met onze coach Hans aan de zijkant van het veld begonnen we vol goede moed aan de tweede set. Tijdens de set-wissel waren er wat afspraken gemaakt waardoor er meer duidelijk binnen de lijnen kwam. Een stijgende lijn werd ingezet. De tweede set werd gewonnen met 25-22. De derde en vierde set verliepen nog wat rommelig maar ook deze sets wisten wij naar onze kant te trekken. Een mooie 3-1 overwinning was de eindstand van de oefenwedstrijd.

Een prima begin voor een nieuw seizoen waarin wij onder leiding van Buddy nog meer willen groeien, wij vol zitten met energie en elke wedstrijd voor jullie een mooi wedstrijdverslag samen gaan stellen. Dames 1 is klaar voor de eerste wedstrijd tegen Prima Donna Kaas Huizen. Vrijdagavond, om 19:30 mogen wij onze eerste echte wedstrijd spelen en hopen wij op veel aanmoediging vanaf de kant.

Dames 1

Feestelijke reunie rond het 50 jarig bestaan van Voleem

Na een sportief volleybaltoernooi; het Ton van der Wardt toernooi, was er vanaf 18.00 uur een reunie voor Voleem leden en ex Voleem leden. Een gezellig weerzien waarbij vele herinneringen opgehaald werden.

Natuurlijk waren er speeches, zo was de heer Frans Muyzers, voorzitter van Regio West van de Nevobo aanwezig om namens de Nevobo een oorkonde vanwege het 50 jarig bestaan van Voleem en een mooie volleybal aan te bieden. En ook de burgemeester en wethouder van Sport van Eemnes gaven acte de presence. De burgemeester heeft in zijn speech onze ere leden in het zonnetje gezet, want wat is een vereniging zonder vrijwilligers, leden die zich inzetten voor de vereniging!

We kunnen wel zeggen dat het mede dankzij de uitstekende organisatie van onze toernooi- en jubileum commissie die aan zoveel details hebben gedacht en deze dag met zoveel zorg hebben voorbereid, een fantastische avond is geworden. Ook dank aan de Hilt voor de gastvrijheid en aan alle sponsoren en vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen om deze reunie tot een succes te maken!

Jubileum toernooi wordt het Ton van der Wardt toernooi

Zaterdag 15 september was het zover! De start van de activiteiten rond het 50 jarig jubileum van Volleybalvereniging Voleem in Eemnes met een jubileum toernooi. Naast de teams van Voleem waren er uit de omliggende gemeenten teams van Salvo, PDK Huizen, Smashers, Gemini, Odis en Allvo.

Om 13.00 uur was de aftrap voor een gezellig toernooi. Veel teams gebruikten dit toernooi om te oefenen voordat de eerste wedstrijden begonnen. Naast sportief bezig zijn, was er ook voldoende gelegenheid om in de kantine bij te praten en wat te eten en te drinken.

Na het toernooi werd het jubileum toernooi van deze middag officieel hernoemd in het Ton van der Wardt toernooi door de Burgemeester van Eemnes en Ton zelf.

Wij gaan van het toernooi een jaarlijks terugkerend evenement maken aan het begin van elk seizoen zodat alle teams kunnen oefenen voordat de wedstrijden beginnen. Bij de aanvang van het seizoen 2019/2010 zullen wij alle teams ontvangen in het nieuwe Huis van Eemnes voor het volgende Ton van der Wardt toernooi. Graag tot dan!

Voleem in het nieuws:

https://www.laardercourant.nl/nieuws/sport/108372/voleem-introduceert-ton-van-der-wardt-toernooi

Indeling zaalwacht en scheidsrechters

De indeling voor zaalwacht en scheidsrechters staat online. 

Kijk snel in het besloten deel bij 'competitiepagina' voor de details. Dames 1 is als eerste aan de beurt op het thuisweekend van 22 september.  

Teamindelingen en roulatieschema

Op het besloten deel van de site staat de nieuwe definitieve teamindeling.

Daarnaast kun je daar het roulatieschema voor de dames trainingen vinden.
Deze staat ook hier