Bert, Geurt en Ton nemen afscheid & Eindfeest seizoen 2017/2018

Na jarenlang actief verbonden te zijn geweest met Voleem, nemen Bert, Geurt en Ton na het seizoen 2017 / 2018 afscheid als volleybalspelers en coach. Ter gelegenheid hiervan heeft heren 1 deze trouwe leden uitgenodigd om als gastspeler en gastcoach mee te doen met de wedstrijd op 21 april.

Drumband MCC uit Laren is gekomen en heeft een muzikaal intermezzo gegeven. Tijdens de wedstrijd van heren 1 heeft Geurt de beide gastspelers op het juiste moment ingezet en speelden Bert en Ton mee onder luide aanmoedigingen van alle toeschouwers op de tribune. Na afloop was er applaus van de toeschouwer en een bloemetje van het bestuur en toen natuurlijk even napraten in de kantine onder het genot van een pilsje.

Op zaterdag 21 april waren de laatste competitie wedstrijden van het seizoen en voor deze avond hebben Denise en Martin een DJ uitgenodigd die met een grote verzameling platen kwam. Uit al deze LPs en Singles konden wij kiezen welke muziek gedraaid werd. Er werden vele herinneringen opgehaald aan de hand van de muziek en heerlijk gedanst op de dansvloer.

Een gezellige avond, met dank aan De Hilt voor de bijdrage aan deze avond! Denise en Martin, dank voor de organisatie! Kijk voor fotos van deze evenementen in het besloten deel van de website.

Voleem doet mee met de Rabo Clubkas Campagne!

Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amersfoort Eemland. De basisgedachte is dat leden van Rabobank Amersfoort Eemland bepalen welke clubs een bijdrage ontvangen.

Van 22 mei tot en met 11 juni kunnen leden van Rabobank Amersfoort Eemland hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/amersfoorteemland. In mei ontvangen alle leden van Rabobank Amersfoort Eemland een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaal te verdelen bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Ben jij lid van Rabobank Amersfoort Eemland? Breng dan je stem uit op onze club. Elke stem is geld waard! Zie voor meer informatie en voorwaarden www.rabobank.nl/amersfoorteemland.

Voleem op Koningsdag

Op Koningsdag 2018 zijn wij weer uitgenodigd door het feestcomite van Eemnes aanwezig te zijn met het spel 4 op een rij. Wij hebben vrijwilligers nodig voor het opbouwen, begeleiden en afbreken van het spel. Wil je helpen? Overleg even met Kees over de mogelijkheden, bij voorbaat dank!

Daarnaast krijgen wij een kraam ter beschikking om onze 'Trots op Eemnes' shirts te verkopen. Voor de verkoop hebben wij enthousiaste verkopers nodig. Vind je het wel leuk om een uurtje achter de kraam te staan? Meld je aan bij Hermien, Yvonne of Marlies!

Wij stellen het zeer op prijs als je een uurtje actief bent voor Voleem op deze Koningsdag want de opbrengst van zowel het spel als de verkoop van de shirts komt ten goede van ons jubileumfeest!

Dames 2 is kampioen !!!

Op zaterdag 7 april was het zover. Met nog een punt, dus een set winnen, zou Voleem Dames 2 kampioen zijn.

Onder begeleiding van een goedgevulde tribune met enthousiast publiek begon Dames 2 aan haar wedstrijd. Alleen, de tegenstander Spaarnestad liet zich niet kennen en gaf de punten niet kado. Met een achterstand in punten wist Dames 2 met enige moeite toch de set met winst af te sluiten. Met een stand van 25-17 was het punt binnen en groot was de vreugde; Dames 2 was kampioen!

De volgende twee sets waren redelijk snel gespeeld, met 25-9 en 25-19, haalde Dames 2 de sets binnen. Maar bij de vierde set, wilde Dames 2 geen afscheid nemen van het spelletje of het publiek. Spaarnestad kwam op gelijke stand met Voleem en de punten vanaf de 25 gingen gelijk op tot Voleem met 30-28 uiteindelijk de wedstrijd met een 4-0 overwinning wist af te sluiten. Ze hadden de spanning er lang ingehouden; maar eindelijk was het tijd voor felicitaties! In de kantine stonden de glazen en fles champagne al klaar, met dank aan De Hilt!

Van harte proficiat Dames 2, met dit mooie kampioensschap!

Dames 5 is kampioen !!!

Op zaterdag 6 april speelde Dames 5 in Loosdrecht een belangrijke wedstrijd. Met een 3-2 overwinning zouden zij kampioen in hun poule zijn. Op de tribune een enthousiaste groep toeschouwers die voor de nodige aanmoedigingen zorgde.

De eerste set ging in eerste instantie gelijk op en het beloofde een spannende wedstrijd te worden. De set werd met een stand van 25-18 winnend afgesloten met een hilarische rally waarbij alle zeilen werden bijgezet om de bal aan de andere kant van het net op de grond te krijgen. In de volgende set werd het zo nodig nog spannender door een flinke achterstand in punten, maar Dames 5 lieten zich niet kennen en won de set van 26-24. Groot was de vreugde toen de derde set overtuigend werd gewonnen met 25-16. Helemaal in de flow maakten de dames ook de vierde set netjes af met een stand van 25-18.

Het vreugde dansje was op zijn plaats. In de Hilt werd de feestvreugde gedeeld met de andere teams die daar na de wedstrijd ook wat kwamen drinken. Dank aan de Hilt voor de feestelijke fles champagne voor dames 5!

Dinsdagavond om 20.00 uur maakt Voleem D5 de wedstrijd af (stand van 2-2) tegen de nummer 2. Kom de dames aanmoedigen en vier het kampioenschap mee!