Kersttoernooi met loterij

Dinsdag 18 december wordt vanaf 20.00 het Kerst/oliebollen toernooi gehouden voor alle leden van Voleem. We spelen in mix teams, de winnaar kan eindeloze roem verwachten. Je kunt nog inschrijven!

We houden na afloop van de wedstrijden houden wij een loterij/ tombola. Wij vragen jullie overbodige Sinterklaas of Kerstkado's beschikbaar te stellen.

tot ziens,

Kees van Manen

Online kopen via Sponsorkliks van Voleem

Dank aan alle online kopers die Voleem een warm hart toedragen en via de sponsorklik button van de Voleem website hun inkopen gedaan hebben!

We zijn nu 4 weken live. In de laatste twee weken van november is Euro 68 te verwachten als netto commissie en in de eerste twee weken van december staat de teller al op Euro 27. Totaal Euro 95,41.

Het kost nu even tijd voor dit bedrag overgemaakt wordt op de bankrekening van Voleem, maar wij zijn nu al blij met deze extra inkomsten. Hartelijk dank en ga zo door!

Dames 1 is 'Winterkampioen'

Vandaag laatste wedstrijd van 2018 gespeeld.

We waren er helemaal klaar voor en de tegenstander was nog nooit naar huis gegaan bij een wedstrijd met 0 punten.

We begonnen de eerste set sterk. Met een goede serves hadden we ze al snel onder druk. We hebben de eerste set met 25-7 gewonnen. De tweede set hadden we er meer moeite mee. Af en toe wat miscommunicaties, maar uiteindelijk hebben we ook deze set gepakt. De derde en vierde set hadden we onze serves onder controle en was de communicatie stukken beter. We hebben de wedstrijd afgesloten met een mooie 4-0.

We bedanken het publiek voor de support dit jaar en zien jullie terug in 2019!

Fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar!

Liefs, Dames 1

Wedstrijd tegen Salvo op 8 december 2018

Allereerst willen we het publiek bedanken dat ze de gehele wedstrijd uit hebben gekeken. We moesten om 20:00 uur de zaal uit, dus we hebben het tempo flink opgevoerd. Dat is gelukt. Met een redelijke service en goede aanval hebben we een enorm snel potje gespeeld. Met setstanden van 25-6, 25-5, 25-11 en 25-14 hebben we laten zien dat we bovenaan horen.

Liefs dames 1

Kersttoernooi 18 december

Op dinsdagavond 18 december 2018 vindt het jaarlijkse Kersttoernooi plaats. Voor en na de trainingen liggen op de banken de inschrijfformulieren klaar. Mocht je deze missen, dan is een mailtje naar toernooi@voleem.nl voldoende om je in te schrijven!

Graag tot dinsdag 18 december!