Nieuw seizoen, nieuwe regels

Reglementen en spelregels voor nieuwe seizoen aangepast op basis van input verenigingen

Volleybal is altijd in beweging. Dat geldt eveneens voor onze spelregels en reglementen. Ook afgelopen seizoen keken we, met onze clubs, via consultatieronden en een enquete kritisch naar de geldende regels. Samen kwamen we tot een aantal wijzigingen die onze sport vanaf het komende seizoen nog leuker en eerlijker moeten gaan maken.

Klik hier voor de lijst met de belangrijkste wijzigingen. Met sommige aanpassingen krijg je al voor aanvang van het nieuwe seizoen te maken! Alle actuele, volledige en officiele teksten van onze reglementen en alle spelregels vind je uiteraard op deze site. Bij afwijkingen tussen onderstaande tekst en deze officiele publicaties, prevaleren die laatste altijd.

Hieronder lees je op welke gebieden vanaf seizoen 2019-2020 reglementen en spelregels zijn aangepast. Een toelichting daarop vind je in het eerder genoemde wijzigingendocument. Wij wensen je vast veel speelplezier in het nieuwe seizoen!

Reglementen (Belangrijke info voor alle verenigingsfunctionarissen!)

- Aanpassing op de invallersbepalingen
- Horizontaal meespelen - Aanpassing aanvangstijden (jeugd)wedstrijden
- Sancties bij afmelden en/of niet (volledig) opkomen
- Vernieuwd reglement CMV
- Vanaf 3e divisie en lager mogen dames bij heren meedoen

Spelregels(Belangrijke info voor alle volleyballers en functionarissen!)

- Internal pass (set-up)
- Spelerswisselingen
- Opstellingen bij serverende partij
- Topdivisie speelt met spelregels Eredivisie, o.a. E-score, 14 spelers

Voor online bestellingen via de Sponsorklik button op de Voleem website

Voor vaderdag, een verjaardag of een leuk feestje een kado nodig? Shop online via de Sponsorklik button op de Voleem website.

Ook reizen levert zeer veel commissie op en is ook nog eens leuk om te doen. Als je bij Booking.com boekt ontvangt Volleybalvereniging Voleem Eemnes 4% van je boeking!

Eindtoernooi

Voor de recreanten, dames- en heren competitie spelende leden was er dinsdagavond 28 mei een eindtoernooi waar alle spelers in een willekeurige mix van teams vanaf 20.00 uur een gezellig toernooi speelden. Winnen was leuk, maar het met plezier volleyballen was belangrijker! En natuurlijk: tussendoor en na afloop gezellig wat drinken en kletsen. ;-)

Kees en Gertjan, hartelijk dank voor de organisatie van deze sportieve avond!

Laatste training CMV jeugd seizoen 2018-2019

De trainers van de CMV jeugd hebben van de laatste training weer een feestje gemaakt! De grote groep kinderen werd in drie groepen opgesplitst en Daphne, Tomas en Anika gaven ze een leuke variatie aan oefeningen. Na afloop heeft de CMV jeugd aan een lange tafel in de serre van de De Hilt lekkere frietjes gegeten!

De jeugd en ouders hebben ook de trainers in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet met leuke kadootjes! Hartelijk dank aan Jaimy, Tomas, Daphne, Emma en Francis voor het geven van de trainingen in het seizoen 2018-2019.

Login en kijk voor de foto's in het fotoalbum!

Voorlopige teamindelingen 2019-2020

Beste leden, 

De voorlopige teamindelingen staan online en kunnen jullie vinden op het besloten deel van de website bij de competitie info. Ook staan ze in de nieuwsbrief van 23 mei.

De indeling betreft een voorlopige indeling. Er kunnen voor aanvang van het seizoen nog wijzigingen plaatsvinden. De bijstaande posities geven de gedachten van de TC over de indeling weer. Ieder team is uiteraard vrij om, in onderling overleg, hiervan af te wijken. 

Als er iets is, laat het ons weten!

De TC