Martin Wallenburg

Tot onze ontzetting ontvingen we het bericht dat Martin na een korte periode van ziekte is overleden. Martin was in hart en nieren een verenigingsmens en heeft veel betekend voor onze vereniging. Maar bovenal was Martin een fijn en goed mens. Voleem zonder Martin is moeilijk voor te stellen. We zullen je missen.

We wensen Madelon, zijn familie, H2 en bekenden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur en leden van Voleem

De rouwkaart met uitnodiging voor de uitvaartplechtigheid vind je hier

Voorinschrijving front row seats OKT dames gestart!

De Volleybaldames krijgen van 6 t/m 12 januari 2020 een unieke kans om zich voor eigen publiek te plaatsen voor de Olympische Spelen van Tokio. Het Europees olympisch kwalificatietoernooi (OKT) is het laatste toernooi waar een ticket voor Tokio kan worden verdiend. Nederland strijdt met zeven andere landen om een beschikbaar ticket. Alle wedstrijden worden gespeeld in het Apeldoornse Omnisport.

Front row tickets bestellen: zo werkt het

Wil je bovenop de actie zitten? Meld je dan aan om kans te maken op een plek op de eerste of tweede rij in het Omnisport. Zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen, kom je op een mailinglijst terecht. Vervolgens krijg je zodra de front row tickets in de verkoop gaan een e-mail met een unieke ticketlink. Daarmee kun je front row tickets voor het OKT bemachtigen. Voorinschrijven kan t/m 23 oktober. Jouw mail met daarin de ticketlink ontvang je kort daarna.*

Let op: Je voorinschrijving biedt geen garantie op front row tickets. Als je je inschrijft, ontvang je een link waarmee je als eerste de kans krijgt om front row tickets te bestellen. Op=op dus houd je mail goed in de gaten.

*Het definitieve OKT-speelschema moet goedgekeurd worden door de Europese volleybalbond. De exacte datum dat dit gebeurt is nog niet bekend. Om die reden kunnen we op dit moment nog geen precieze data communiceren over zowel het wedstrijdprogramma als de ticketverkoop.

Rabo Clubsupport

Maandag 14 oktober 2019 is de uitslag van de Rabo Clubsupport actie bekend gemaakt.
De opbrengst voor Voleem is euro 276,32 !!!

Dank aan alle Rabobank leden die hun stem hebben uitgebracht op Voleem!

Teamactie Voleem

Beste Voleemers,

afgelopen 18 oktober is tijdens de ALV het plan voor een teamactie gepresenteerd. Het doel van de teamactie is om zowel onderling te verbinden, als het uitdragen van de vereniging naar Eemnes en het enthousiast maken van nieuwe leden.

Wij vragen van ieder team om een activiteit te bedenken, waarmee voor het begin van het nieuwe seizoen Euro 100,- opgehaald wordt. Klik voor meer info en uitleg op de button "lees meer" hieronder.Spelregels teamactie

Doel:

Verbinden als team/vereniging/uitdragen van de vereniging naar Eemnes/eventueel enthousiast maken van nieuwe leden.

Proces:

Bedenk met je team een activiteit waarbij je minimaal Euro 100,- euro ophaalt. Elk jaar haal je per team dit bedrag op. Elk jaar kan/mag er dus een nieuwe activiteit bedacht worden of dezelfde activiteit. Het bedrag moet voor het begin van het nieuwe seizoen (augustus 2020) opgehaald zijn. Het bedrag mag natuurlijk altijd meer zijn dan Euro 100,-.

Voorbeelden: Darttoernooi, Zwarte Pieten, Taarten bakken, Toernooi organiseren, Autos wassen, Organiseren VolleybalClinic, Wijnproeverij etc.

Uitkopen:

Geen inspiratie/weinig tijd dan mag je jezelf als team ook uitkopen voor Euro 100,-.

Opbrengsten:

In samenwerking met het vrijwilligersteam kunnen de opbrengsten besteedt worden aan: verlagen contributie, inhuren trainers van buitenaf voor clinic, investeren in de jeugd, opleidingen voor eigen trainers, andere ideeen. De opbrengsten mogen gestort worden op de rekening van Voleem ( NL33.RABO. 031.59.52.032) onder vermelding van jullie team.

Contactpersonen:

Francis Kroeskamp en Marike Rigter coordineren deze acties. Belangrijk is dat je van te voren even meldt wat je met je team gaat doen, hoe je dit gaat promoten en wanneer je deze actie wil gaan houden. Voor verdere vragen neem even contact op met bovenstaande personen. frenceska@gmail.com en/of marike.rigter@hotmail.com.

Week van de Scheidsrechter 2019

De week van de Scheidsrechter is bedoeld om scheidsrechters de waardering te geven die ze verdienen. De aanwezigheid van een scheidsrechter wordt vaak voor kennisgeving aangenomen. Toch zijn ze net zo belangrijk en onmisbaar als alle andere deelnemers aan een wedstrijd. In de maand oktober vindt, sportbreed, de Week van de Scheidsrechter plaats.

Ook de scheidsrechters van Voleem krijgen deze week een blijk van waardering!