De herinnering blijft

Bedroefd ontvingen wij het bericht dat Ingrid Hartman op donderdag 14 maart 2019 is overleden.

Als enthousiast lid bij de recreanten had zij veel plezier in het volleybalspel en ook aan het sociale aspect hechtte zij veel waarde. Wij zijn dankbaar dat Ingrid deel uitmaakte van onze volleybalvereniging.

Wij wensen Gerben, Nick, Daan en Wouter veel sterkte.

Bestuur en leden van Voleem

Een nieuwe recreantenvertegenwoordiger

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij in Bert Noij een nieuwe recreantenvertegenwoordiger hebben gevonden.

Heb je vragen of opmerkingen over het spelen bij de recreanten, loop op dinsdagavond even bij hem langs op de training van 18.45 - 20.15 uur of mail naar recreanten@voleem.nl.

Dames 1 klaar voor het kampioenschap

Hier na een lange stilte een kort bericht van Dames 1. Na een rust periode van 4 weken zijn wij er weer bijna klaar voor om aanstaande zaterdag 16-03 te knallen tegen de dames van Keizer Otto. Er zijn nog 8 punten nodig om het kampioenschap naar ons toe te trekken. Wij hopen aanstaande zaterdag dus op een 4-0 overwinning zodat wij 30 maart ons kampioenschap tegen Salvo in Maartensdijk kunnen bezegelen.

Er is natuurlijk niets leuker dan ons kampioenschap met jullie te vieren, daarom hebben wij besloten om dit feestje gewoon twee keer te houden. Mocht je in de gelegenheid zijn om zaterdag 30 maart om 14:15 uur af te reizen naar Maartensdijk om hopelijk ons eerste feestje bij te wonen, dan zouden wij dat geweldig vinden. Mocht dit niet lukken, niet getreurd: wij vieren ons feestje gewoon nog een keer op zaterdag 13 april om 16:15 uur in De Hilt. Wij spelen dan tegen de nummer 2 uit de competitie dus dit zal een leuke wedstrijd worden.

Wij hopen jullie in ieder geval aanstaande zaterdag te zien om 18:30 uur in De Hilt, zodat wij met jullie hulp mogelijk de eerste 5 van de 8 punten binnen zullen halen.

Liefs, Dames 1

Contributie tweede helft seizoen 2018-2019

Het seizoen 2018-2019 is alweer een eind op weg en dus is het ook tijd om de tweede termijn van de contributie te incasseren. Voor degene die dit doen via automatische incasso, zal dit omstreeks 25 maart gebeuren. Willen jullie ervoor zorgen dat er voldoende saldo aanwezig is?

Degenen die nog via een factuur betalen, zullen de factuur rond 25 maart van mij ontvangen.

Als je vragen hebt, graag mailen naar penningmeester@voleem.nl.

Met vriendelijke groeten,
Marcel van Klooster, penningmeester

Nieuwe shirts voor Voleem

Met ingang van het seizoen 2019-2020 gaan alle competitiespelers bij Voleem een nieuw shirt dragen.

De tenue-commissie is al een tijdje bezig met het zoeken naar nieuwe wedstrijdshirts. Inmiddels hebben wij een fijn shirt gevonden waarin we volgend seizoen gaan spelen!

Op dinsdag 12 maart en dinsdag 19 maart kunnen wij dit shirt passen - dan zijn er twee pas avonden in De Hilt. Denise Hofman zal aanwezig zijn met alle maten voor vrouwen en mannen.

Komen julllie een van deze avonden langs om te passen voor de juiste maat? Graag tot dan!
De tenue-commissie