Volleyballen bij Voleem

Voor iedereen die een teamsporter is, graag fanatiek volleybal speelt én het leuk vindt gezellig bezig te zijn, zijn wij misschien wel net wat je zoekt.
Omdat we op veel verschillende niveau's spelen (van recreatief tot en met promotieklasse) is er voor iedereen wel een mogelijkheid om een balletje mee te slaan.

Al vanaf 6 jaar oud, kan je bij Voleem leren volleyballen. Eerst bij de CMV jeugd, die Cool Moves Volley (CMV) spelen. Vanaf 12 jaar oud speel je mee in de jeugd-competitie en uiteindelijk vanaf ca. 18 jaar tot zolang je maar sportief wilt bewegen, is er het senioren-volleybal; in competitie-verband en recreatief.

Kortom: Voleem is een vereniging voor enthousiaste volleyballers vanaf 6 jaar!

Wie, waar en wanneer

Voleem traint al jaren op dinsdag in sporthal De Hilt. Vanaf 18:00 uur traint de CMV jeugd. De recreanten trainen van 18.45 uur tot 20.15 uur. Om 20:00 uur beginnen de trainingen voor de dames, gevolgd door de herenteams om 21:30 uur.

Voor de CMV jeugd is er ongeveer 1 keer per maand een toernooi op zaterdag ochtend in Almere of Weesp. Vanaf 12 jaar speelt de jeugd mee in de competitie van de Nevobo. Voleem speelt de thuiswedstrijden van de competitie altijd op zaterdagmiddag vanaf 15:00 uur tot ongeveer 19:30 uur. Kijk bij de Teams voor meer informatie over teamindelingen, trainingstijden, spelniveau en standen in de competitie.

Spelers vanaf 18 jaar die geen competitie willen of kunnen spelen, kunnen ook recreatief trainen bij de recreanten.

De trainingen starten elk seizoen op de eerste dinsdag van de maand september en eindigen op de laatste dinsdag van de maand mei.

Lid worden

Iedereen vanaf 6 jaar kan volleyballen bij Voleem. Spreekt volleybal vereniging Voleem je aan en denk je er over om lid te worden? Kom dan een keertje kijken op een trainingsavond. Voor verdere informatie over lid worden kan je kijken bij lid worden.